aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στην Ευρώπη να ’ναι αλλιώς

Ομόνοια: Στην Ευρώπη να ’ναι αλλιώς

Κριτική για τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά της δέχεται ο Μπεργκ και οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας. Ιδιαιτέρως το τελευταίο διάστημα για τους αγώνες στο πρωτάθλημα. Ωστόσο στην Ευρώπη είναι αλλιώς το σκηνικό αφού η Ομόνοια για δεύτερη διαδοχική σεζόν δηλώνει παρούσα σε όμιλο. Πέρσι στο Γιουρόπα Λιγκ, φέτος στο Κόνφερενς Λιγκ.

Σήμερα, λοιπόν, απέναντι στην Καραμπάχ στο ΓΣΠ (22:00, Cytavision3), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ, δίνεται η ευκαιρία στους πράσινους να απαντήσουν στους επικριτές τους με μια καλή, πειστική εμφάνιση. Άλλωστε, στα δύο τελευταία εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς (με Φλόρα και Αντβέρπ), η Ομόνοια μετρά ισάριθμες νίκες και θα θελήσει να δώσει συνέχεια, να τριτώσει το καλό. Θα έχει ως σύμμαχο και τον κόσμο της.

Εάν κρίνουμε από τις εμφανίσεις της Καραμπάχ απέναντι στην ΑΕΛ στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ αλλά και γενικώς την έως τώρα φετινή πορεία της, το «τριφύλλι» θα έχει απέναντί του έναν αντίπαλο στα μέτρα του. Γι’ αυτό με μια μεστή εμφάνιση, ανάλογη των δυνατοτήτων της, η πρωταθλήτρια Κύπρου είναι σε θέση να φθάσει στην επιτυχία, την πρώτη στον όμιλο, και να διατηρήσει το αήττητο. Θα αποτελέσει σημαντικό βήμα στην προσπάθειά της για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι Αζέροι δεν αποτελούν φόβητρο, όμως θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με πάσα σοβαρότητα, με την Ομόνοια να μην τους επιτρέψει να πιστέψουν ότι μπορούν να φύγουν από το ΓΣΠ με κέρδος. Η επιτυχία εξαρτάται από τα πόδια των ποδοσφαιριστών του «τριφυλλιού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ