aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στην Ελλάδα θεωρούν τον Λοβέρα οριστικά Αρειανό

Ομόνοια: Στην Ελλάδα θεωρούν τον Λοβέρα οριστικά Αρειανό

Η Ομόνοια καταβάλλει προσπάθειες ώστε να διατηρήσει στις τάξεις της τον Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, ο οποίος αγωνίστηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό το περασμένο εξάμηνο. Εντούτοις, η ελλαδική ιστοσελίδα Sportime.gr γράφει ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη Θεσσαλονίκη.

«Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά θα πάει στην Αυστρία αλλά όχι με την αποστολή με τον Άρη. Ο Μαυριτανός φορ που πιέζε ασφυκτικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ταξιδεύει το απόγευμα της Δευτέρας (27/6) για την Αθήνα για να υπογράψει στους «ερυθρόλευκους» τετραετές συμβόλαιο και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αυστρία για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις των «ερυθρολεύκων».

Άρης και Ολυμπιακός τα βρήκαν σε όλα, οι Πειραιώτες καταβάλλουν τη ρήτρα και δίνουν και τον Μαξιμιλιάνο Λοβέρα στους Θεσσαλονικείς, προς επιβεβαίωση του Sportime.

Ο Aργεντίνος μεσοεπιθετικός που επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Ομόνοια θα πάει στον Άρη ως ελεύθερος.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται τις προσεχείς μέρες στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις, να ανακοινωθεί και εν συνεχεία να ταξιδέψει για την Αυστρία.

Εκεί όπου μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ενσωματωθούν ακόμα, πλην του Λοβέρα και άλλοι 4-5 ποδοσφαιριστές!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ