aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στην έδρα της θέλει να ’ναι αλλιώς

Ομόνοια: Στην έδρα της θέλει να ’ναι αλλιώς

Στην «πρεμιέρα» της στο πρωτάθλημα η Ομόνοια έφυγε από το γήπεδο με σκυμμένο το κεφάλι. Ωστόσο δεν είναι το τέλος του κόσμου να χάσεις ένα ντέρμπι. Άλλωστε η σεζόν είναι μόλις στην αρχή. Όσο για πίεση δεν μπορεί να λεχθεί ότι αυξήθηκε μετά την ήττα αφού πάντοτε υπάρχει σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Ομόνοια. Σήμερα όμως, παίζοντας στην έδρα της με αντίπαλο τη Δόξα (19:00, Primetel1), η φυσιολογική εξέλιξη θα είναι να φθάσει στη νίκη. Με αυτό τον τρόπο θα αποφευχθεί η όποια μουρμούρα από μερίδα του κόσμου της.

Στην έδρα της θέλει να ’ναι αλλιώς. Με σύμμαχο τον κόσμο της αλλά και την ανωτερότητά της που καλείται να επιβεβαιώσει στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ, η Ομόνοια θα θελήσει να δώσει συνέχεια στην καλή παρουσία που είχε στο Καζακστάν με αντίπαλο την Καϊράτ. Όπως κάθε αγώνας έτσι και ο σημερινός έχει τον δικό του βαθμό δυσκολίας. Η Δόξα έστειλε μηνύματα με τα αποτελέσματά της στα πρώτα δύο ματς και θα πρέπει να τα έλαβαν οι πράσινοι, εάν θέλουν να πετύχουν τον στόχο τους. Καλά δουλεμένη ομάδα και επικίνδυνη στην επίθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ