aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στην αναμονή για Μότα, ο Αλμπίν και ο Παναθηναϊκός

Ομόνοια: Στην αναμονή για Μότα, ο Αλμπίν και ο Παναθηναϊκός

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Μάρκο Μότα λόγω ενοχλήσεων στη μέση απείχε από το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων στην Πολωνία. Ο Ιταλός μπακ ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, που περιλάμβανε περισσότερο φυσιοθεραπεία και κάποιες ασκήσεις. Ουσιαστικά έχασε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ωστόσο, παρουσιάζει συνεχή βελτίωση και σταδιακά θα ανεβάσει στροφές και θα ενταχθεί στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα. Οι πιθανότητες να αγωνιστεί στο φιλικό της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό είναι περιορισμένες. Ενδέχεται να κάνει ανεπίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα της Ομόνοιας στο επόμενο φιλικό, που είναι με το Παραλίμνι, στις 8 Αυγούστου, στο «Τάσος Μάρκου».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Αναθεώρηση συμφωνιών

Οι φίλοι της ομάδας αναμένουν με ανυπομονησία να δουν τον 32χρονο άσο να αγωνίζεται με τη φανέλα της Ομόνοιας, έστω και σε φιλικό παιχνίδι. Άλλωστε, ο Μότα είναι το πιο ηχηρό όνομα της μετεγγραφικής περιόδου για τους πράσινους.

Διαβάστε επίσης: Από την Ομόνοια στην Γκουαρανί

Επίσης, οι πράσινοι περιμένουν πολλά από τον Αλμπίν. Ο Ουρουγουανός ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα ώστε άμεσα να φθάσει σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας, αφού στο πρόσωπό του ο Γκόμεθ επενδύει αρκετά. Πρόκειται για ποιοτικό ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ