aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στην Αμβέρσα για να τελειώσει τη δουλειά

Ομόνοια: Στην Αμβέρσα για να τελειώσει τη δουλειά

Η Ομόνοια, που ολοκλήρωσε χθες βράδυ την προετοιμασία της επί κυπριακού εδάφους, αναχώρησε το πρωί (11:00) με μεγάλη αποφασιστικότητα για την Αμβέρσα ενόψει του αυριανού επαναληπτικού με την Άντβερπ. Στόχος, να τελειώσει τη δουλειά που άρχισε την περασμένη βδομάδα και να προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας ως σύμμαχο το 4-2.

Οι πράσινοι θα πραγματοποιήσουν απόψε (22:00) την πρώτη και τελευταία τους προπόνηση στο στάδιο «Μποσουίλ» που θα φιλοξενήσει την αυριανή αναμέτρηση. Μισή ώρα προηγουμένως, στις 21:30, θα παραθέσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Χένινγκ Μπεργκ. Σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, υπολογίζεται και ο Χούμποτσαν.

Εάν θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα εναπόκειται στον Μπεργκ, αναλόγως της κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο Σλοβάκος στόπερ. Το σενάριο η Ομόνοια να παρουσιαστεί με την ίδια ενδεκάδα είναι πιθανό, ωστόσο την ίδια ώρα πέραν του Χούμποτσαν διεκδικούν θέση και οι Ατιέμγουεν και Τζιωνής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ