aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στην «ακίδα» και Κύπριοι παίκτες

Ομόνοια: Στην «ακίδα» και Κύπριοι παίκτες

TOY KΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το πρόστιμο στη νέα σεζόν θα είναι πολύ πιο βαρύ όσον αφορά στη μη χρησιμοποίηση Κύπριων ποδοσφαιριστών. Θα είναι στις 2.000 ανά παιχνίδι όταν μια ομάδα έχει στην ενδεκάδα της μόνο έναν Κύπριο και 8.500 όταν δεν έχει κανέναν. Είναι κι αυτή μια παράμετρος που θα πρέπει να απασχολήσει στην Ομόνοια ενόψει της νέας σεζόν. Το κυπριακό στοιχείο στο ρόστερ αλλά και στην ενδεκάδα κρίνεται ως απαραίτητο.

Οι έμπειροι Κύπριοι που είναι σήμερα στο ρόστερ της ομάδας είναι οι Παναγή, Χριστοφή, Κούσουλος και Κατελάρης. Ο τελευταίος, τουλάχιστον για την ώρα, δεν είναι βέβαιο εάν θα είναι στο ρόστερ για τη νέα περίοδο. Στο ενδεχόμενο που θα αποχωρήσει θα μείνουν μόλις τρεις, ενώ είναι και τα νεαρά ταλέντα που πήραν χρόνο συμμετοχής στη λήξασα σεζόν, ο Τζιωνής κατά κύριο λόγο και οι Χαραλάμπους, Λοϊζου, Κακουλλής και Γαβριήλ. Ίσως ανέβουν στην πρώτη ομάδα και κάποιοι άλλοι.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ανακοινώνεται η μοναδική «κλειστή» μετεγγραφή

Όπως είναι σήμερα διαμορφωμένο το σκηνικό με τους Κυπρίους, θα έλεγε κανείς ότι χρειάζεται η Ομόνοια να εμβολιαστεί και με άλλους. Γι’ αυτό και δεν αποκλείεται οι πράσινοι να κινηθούν για την προσθήκη 1-2 Κυπρίων, εφόσον προκύψουν καλές περιπτώσεις και υπάρχει έδαφος συνεργασίας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ντέρμπι μεταξύ δύο για τον «πράσινο» πάγκο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ