aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στη βάση του ο πρόεδρος - Ποια η προσδοκία του

Ομόνοια: Στη βάση του ο πρόεδρος – Ποια η προσδοκία του

Μετά από αρκετές μέρες παραμονής του στην Κύπρο και αφού «έτρεξε» αρκετά ζητήματα που αφορούσαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Ομόνοιας, ο Σταύρος Παπασταύρου επέστρεψε και πάλι στη βάση του.

Ο πρόεδρος της εταιρείας Ομόνοια Ποδόσφαιρο, αφού παρακολούθησε το πρώτο επίσημο ματς της ομάδας, που ήταν νικηφόρο, και αφού το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας καταρτίστηκε σε σώμα, διευθέτησε όποια άλλα θέματα απασχολούσαν για την ομαλή λειτουργία της εταιρείας και της ομάδας και επέστρεψε στην Αμερική.

Θα έχει και πάλι συχνή επικοινωνία, ίσως και σε καθημερινή βάση με τους στενούς του συνεργάτες, ώστε να ενημερώνεται για την ομάδα και όχι μόνο. Ο Παπασταύρου θα έρχεται σε τακτά διαστήματα στην Κύπρο, όποτε το κρίνει αναγκαίο, παρακολουθώντας και αγώνες της ομάδας. Προσδοκία του είναι, το τέλος της σεζόν να βρει την Ομόνοια να πετυχαίνει τους στόχους τους και χρόνο με τον χρόνο να ανεβάζει τον πήχη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ