aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στη μάχη των ομίλων με τον Μπεργκ να δίνει το σύνθημα

Ομόνοια: Στη μάχη των ομίλων με τον Μπεργκ να δίνει το σύνθημα

Ανυπόμονοι παρουσιάζονται στην Ομόνοια ενόψει του σημερινού πρώτου αγώνα στον 8ο όμιλο του Κόνφερενς Λιγκ απέναντι στην Καϊράτ Αλμάτι (17:30, Cytavision3). Και αυτό δεν αποτελεί δικό μας συμπέρασμα, αλλά το λέει ο προπονητής των πρασίνων, Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος προετοίμασε με κάθε επιμέλεια την ομάδα ώστε να κάνει ιδανική αρχή μέσα στο Καζακστάν, θέτοντας τα θεμέλια για να κυνηγήσει μέχρι το φινάλε την πρόκριση στην επόμενη φάση. «Ανυπομονούμε για το παιχνίδι απέναντι στην Καϊράτ που απέκλεισε τη Μακάμπι Χάιφα και κέρδισε τον Ερυθρό Αστέρα στην έδρα της. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στη διοργάνωση και θα μας βοηθήσει να βελτιωθούμε ως ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νορβηγός στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Για να καταφέρουν οι πράσινοι να φτάσουν στον στόχο τους καλούνται να συνεργαστούν αρμονικά μέσα στην έδρα της Καϊράτ, να έχουν καθαρό μυαλό στις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν και, ασφαλώς, να αμυνθούν αποτελεσματικά. Ο Μπεργκ πάντως, κληθείς να σχολιάσει τις ανασταλτικές επιδόσεις της ομάδας του, ανέφερε πως δεν μπορεί να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα αφού το δείγμα των αγώνων είναι μικρό. «Είχαμε τραυματίες ποδοσφαιριστές στην αρχή και αυτό ίσως να έχει επηρεάσει. Δουλεύουμε για να βελτιωθούμε», σχολίασε ο Μπεργκ, δηλώνοντας παραλλήλως ότι αισθάνεται άνετος με τις επιλογές των κεντρικών αμυντικών που έχει στη διάθεσή του.

Αφού ανέφερε πως η σημερινή αντίπαλος διαθέτει καλούς επιθετικούς που παίζουν κάθετα και είναι συμπαγής αμυντικά μετά τις αλλαγές που έκανε, επανέλαβε πως προτεραιότητα της Ομόνοιας είναι το πρωτάθλημα, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι θα πράξουν το καλύτερο δυνατό στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

Εκτός από τους Κούσουλο, Μποτεάκ και Ντίσκερουντ, στη λίστα των παικτών που δεν υπολογίζονται είναι και ο Τσέποβιτς. Ο προπονητής της Ομόνοιας εξήγησε πως ναι μεν ο Σέρβος επέστρεψε στον αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά δεν είναι 100% έτοιμος και από τη στιγμή που δεν θα ξεκινούσε βασικός κόντρα στην Καϊράτ, προτιμήθηκε να μείνει στην Κύπρο και να προπονηθεί σε αυξημένες εντάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ