aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στη λίστα εκκαθάρισης ο «φευγάτος» Λούφτνερ

Ομόνοια: Στη λίστα εκκαθάρισης ο «φευγάτος» Λούφτνερ

Ως το Καλοκαίρι της εκκαθάρισης του ρόστερ της Κοπεγχάγης περιγράφουν το φετινό τα Μέσα Ενημέρωσης της Δανίας. Η κακή πορεία της πρώην ομάδας του Πιέρου Σωτηρίου στοίχισε τη δουλειά στον Στόλε Σολμπάκεν και η ιστοσελίδα ekstrabladet.dk τονίζει ότι η Κοπεγχάγη έχει μια υπερβολικά μεγάλη ποσοτικά σε ρόστερ και ακριβή ομάδα.

Μεταξύ άλλων σημειώνεται πως θα αποχωρήσουν από την ομάδα οι Μπράιαν Οβιέδο, Μάριος Οικονόμου, ενώ θα εγκαταλείψουν μια και καλή το κλαμπ οι δανεικοί φέτος Μίχαελ Λούφτνερ και Γκιγιέρμο Βαρέλα.

Το συμβόλαιο του 27χρονου κεντρικού αμυντικού με την Κοπεγχάγη λήγει το Καλοκαίρι του 2022, όμως φαίνεται πως δύσκολα θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας. Οι Δανοί πλήρωσαν 1.500.000 ευρώ για να τον αγοράσουν το Καλοκαίρι του 2017 και σαφώς θα επιδιώξουν να βγάλουν τα «σπασμένα». Εφόσον δεν προκύψει πρόταση που να ικανοποιεί τα θέλω της Κοπεγχάγης δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο δανεισμού του για τρίτη σεζόν και τότε η Ομόνοια θα είναι στους ισχυρούς διεκδικητές του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ