aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στη διάθεση του Λένον οι Γιούστε, Κασάμα και Φαμπιάνο - Θέμα χρόνου για Κούσουλο

Ομόνοια: Στη διάθεση του Λένον οι Γιούστε, Κασάμα και Φαμπιάνο – Θέμα χρόνου για Κούσουλο

Κανονικά στη διάθεση του Νιλ Λένον τέθηκαν οι Γιούστε, Κασάμα και Φαμπιάνο, οι οποίοι μετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων της Ομόνοιας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου, Ανδρέας Δημητρίου. Όσον αφορά τον Κούσουλο, είναι θέμα χρόνο, τόνισε, να μπει και αυτός στο κανονικό πρόγραμμα.

Εδώ όσα είπε ο Ανδρέας Δημητρίου: «Aναγκαιότητα η κάθοδος ικανών ξένων διαιτητών»

Η σχετική αναφορά του Ανδρέα Δημητρίου:

«Τα νέα από το κεφάλαιο των παικτών που είχαν προβλήματα είναι πολύ θετικά. Ο Γιούστε μετέχει κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων και υπολογίζεται από τον προπονητή της ομάδας. Ο Γιούστε ακολούθησε ένα πρόγραμμα συγκεκριμένο και πλέον μετέχει κανονικά στις προπονήσεις. Όπως επίσης και ο Κασάμα αλλά και ο Φαμπιάνο που μετέχουν κανονικά και αυτοί σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και υπολογίζονται από τον προπονητή μας.

Ο Κούσουλος συνεχίζει να κάνει ένα πρόγραμμα αποφόρτισης και είναι θέμα χρόνου να μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τη Δόξα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ