aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Στέλνουν» πακέτο… προπονητή και βοηθό τους Ολίβα-Μαριάνι

Ομόνοια: «Στέλνουν» πακέτο… προπονητή και βοηθό τους Ολίβα-Μαριάνι

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ανάρτηση λογαριασμού που διατηρεί στο Tweeter o καταλανικός ραδιοφωνικός σταθμός (UA1 dio), «στέλνει» για βοηθό προπονητή στην Ομόνοια τον Καταλανό Ισμαέλ Χεσούς Μαριάνι Αλδόμα (φωτό κάτω).

Διαβάστε επίσης: Μεσοβδόμαδα κλείνει ο νέος προπονητής της Ομόνοιας

Αυτό όμως δεν είναι το σημαντικότερο, καθώς οι Καταλανοί συνάδελφοι το πάνε ένα βήμα παραπέρα, τονίζοντας πως ο Μαριάνι θα είναι βοηθός του Χουάν Κάρλος Ολίβα (αριστερά στην κεντρική φωτογραφία) στους πράσινους. Και βάσει του χαρακτήρα που έχει το tweet των Καταλανών, μοιάζει λες και ο Ολίβα είναι ήδη προπονητής της Ομόνοιας και δεν το ξέραμε.

Διαβάστε επίσης: Μαργκάσα: Οι ελπίδες που… έγιναν θρύψαλα

Ο Αραγονέζος κόουτς είναι 53 ετών (4/1/1965) και από το 2012 εργάζεται ως βοηθός προπονητής, καθώς τη σεζόν 2012-13 ήταν στην Αλ-Άχλι, ενώ τη αμέσως επόμενη περίοδο στην Αλ-Αΐν. Τις τελευταίες δύο σεζόν (2016-18) διετέλεσε βοηθός προπονητή στην Εσπανιόλ. Εκεί όπου εργάστηκε και ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας Άνχελ Γκόμεθ. Διαθέτει πλούσιο βιογραφικό, άρχισε την προπονητική του καριέρα το 1990, ενώ το 2007 εργάστηκε για ένα χρονικό διάστημα στον Άρη Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης: Ειδοποιήθηκε ο μάνατζερ του Άλεξ Σοάρες

Ως γνωστόν, ο Άνχελ Γκόμεθ, αναζητούσε τον εκλεκτό στην Σεγούνδα Ντιβιζιόν, το πρωτάθλημα της οποίας ολοκληρώθηκε πρόσφατα, ενώ οι προπονητές που βγάζουν το ψωμί τους στην εν λόγω κατηγορία της Ισπανίας, διατηρούν συμβόλαιο μέχρι το τέλος Ιουνίου και αυτός είναι ένας λόγος που πιθανόν να αργήσει ακόμη λίγες μέρες να ανακοινωθεί ο νέος «τιμονιέρης» του «τριφυλλιού».

Διαβάστε επίσης: Ανατροπή στο θέμα προπονητή… και τώρα τρέχει

Είτε υπάρχει δόση αλήθειας στο δημοσίευμα, είτε όχι, σύμφωνα με πληροφορίες από τις τάξεις της Ομόνοιας, το θέμα με τον προπονητή δεν αναμένεται να τραβήξει πολύ και στόχος είναι εντός της εβδομάδας να υπάρξει κατάληξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ