aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στέλνει τις εξετάσεις και ανακοινώνεται ο Σιεού

Ομόνοια: Στέλνει τις εξετάσεις και ανακοινώνεται ο Σιεού

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η μετεγγραφή του Σιεού στην Ομόνοια. Ο Νιγηριανός πολυθεσίτης τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα της πρωτεύουσας και εντός της ημέρας πιθανόν να ανακοινωθεί από το διοικητικό συμβούλιο του «τριφυλλιού».

Για να γίνει αυτό πρέπει ο ποδοσφαιριστής να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο. Όπως μαθαίνουμε, ο 27χρονος θα περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις στη Νιγηρία, καθώς εκεί βρίσκεται, και έπειτα τα αποτελέσματα του θα σταλούν στην Ομόνοια. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε θα ανακοινωθεί.

Διαβάστε επίσης: Αποχαιρέτησε την Μπούρσασπορ ο Σιεού: «Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε…»

Χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν γι’ αυτό και η διαδικασία των εξετάσεων θα πραγματοποιηθεί με αυτό τον τρόπο. Τα χαρτιά του Σιεού πρέπει να είναι έτοιμα μέχρι το βράδυ του Σαββάτου, καθώς εκπνέει η προθεσμία για απόκτηση ελεύθερου ποδοσφαιριστή.

Τέλος, όπως προκύπτει από επιπλέον πληροφορίες, ανοικτό κεφάλαιο παραμένει και η απόκτηση ακραίου επιθετικού, καθώς συνεχίζονται οι διεργασίες από την ομάδα προγραμματισμού της Ομόνοιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ