aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στα πόδια της, το απόλυτο μέχρι τον ΑΠΟΕΛ

Ομόνοια: Στα πόδια της, το απόλυτο μέχρι τον ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Τα καλύτερα έρχονται για την Ομόνοια ή μήπως όχι; Αυτό το ερώτημα θα απαντηθεί στο γήπεδο και στα αποτελέσματα που θα φέρουν οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ. Το πρόγραμμα, πάντως, είναι ευνοϊκό και δίνει την ευκαιρία στην Ομόνοια να πάει μέχρι το τελευταίο αγώνα του πρώτου γύρου με τον ΑΠΟΕΛ (2 Δεκεμβρίου, ΓΣΠ) χωρίς άλλες βαθμολογικές απώλειες.

Διαβάστε επίσης: Κατελάρης: «Προσπαθώ να βρω τον εαυτό μου. Τα αποτελέσματα μιλάνε…»

Η Ομόνοια έβγαλε μέχρι στιγμής ένα πρόγραμμα φωτιά, γεμάτο ντέρμπι και δύσκολες εξόδους και τα πήγε περίφημα μαζεύοντας 11 πόντους στις πρώτες 6 αγωνιστικές (Δόξα εκτός, Νέα Σαλαμίνα εντός, ΑΕΚ εκτός, Απόλλων εντός, Πάφος εκτός, Ανόρθωση εκτός). Η μοναδική παραφωνία ήταν το παιχνίδι με την Πάφο, στο οποίο ηττήθηκε (2-1), ενώ στα υπόλοιπα ποδοσφαιριστές και κόσμος έφυγαν από το γήπεδο ευχαριστημένοι τόσο από την απόδοση όσο και από το αποτέλεσμα των αγώνων (εξαιρώντας και το παιχνίδι με την ΑΕΚ και όλα όσα συνέβησαν).

Διαβάστε επίσης: Κωστάκης Πούλλος: Το όνειρο του Ηλία, το πάθος και η διαμάχη με τη Θύρα 9

Μέχρι το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, λοιπόν, η Ομόνοια έχει φαινομενικά την ευκαιρία να πάει στο ντέρμπι χωρίς άλλες απώλειες. Και εξηγώ. Ακολουθούν τέσσερα παιχνίδια, στα οποία έχει τον πρώτο λόγο και αρχίζει με την ταμπέλα του φαβορί. Τα πρώτα δύο παιχνίδια είναι με δύο ομάδες που ήρθαν από την Β’ κατηγορία και είναι από τα παιχνίδια που επιβάλλεται να κερδίσεις (Ολυμπιακός εντός, Εθνικός εκτός). Στην συνέχεια ακολουθεί η ΑΕΛ στο ΓΣΠ (οι πράσινοι θα έχουν το πάνω χέρι λόγω έδρας) και το Παραλίμνι εκτός, αγώνες που είναι στα μέτρα των ποδοσφαιριστών του Χένινγκ Μπεργκ.

Βέβαια, όλα θα εξαρτώνται από τους ποδοσφαιριστές και την απόδοση που θα έχουν στους εν λόγω αγώνες. Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολες αναμετρήσεις, ωστόσο, είναι από τους αγώνες που η Ομόνοια οφείλει να κερδίσει αν θέλει να κρατηθεί σε τροχιά Ευρώπης και γιατί όχι και πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ