aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στα πόδια της να το αλλάξει

Ομόνοια: Στα πόδια της να το αλλάξει

Η Ομόνοια βρίσκεται ήδη πολύ μακριά από τη διεκδίκηση του διαχρονικού στόχου της, που είναι το πρωτάθλημα. Εικόνα που παρατηρείται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, δείγμα ότι δεν παραδειγματίστηκε από πέρσι.

Έγιναν και πάλι λάθη, προέκυψε αλλαγή προπονητή και τρέχει να σώσει ό,τι σώζεται. Από την ίδια εξαρτάται εάν θα το αλλάξει, να βρεθεί σε τροχιά παρουσίας αρχικά στην εξάδα και ακολούθως στη διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Δεν μπορεί να είναι άλλος ο ρεαλιστικός στόχος της Ομόνοιας, με τα βαθμολογικά δεδομένα που ισχύουν σήμερα.

Ο βραχυπρόθεσμος στόχος των πρασίνων είναι να πετύχουν το 2/2 στα επικείμενα παιχνίδια με Καρμιώτισσα αύριο και Ακρίτα την επόμενη Κυριακή. Δύο ματς στο ΓΣΠ, που επιβάλλεται να κερδίσει εάν θέλει να επαναφέρει την ηρεμία, οι ποδοσφαιριστές να ανακτήσουν αυτοπεποίθηση και ο κόσμος να αρχίσει να πιστεύει και πάλι.

Δεν μπορεί να βλέπει μπροστά και να θέλει να πετύχει κάτι καλό το «τριφύλλι», εάν δεν είναι σε θέση να κερδίσει τα πιο πάνω παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ