aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στα πόδια της να μείνει ψηλά

Ομόνοια: Στα πόδια της να μείνει ψηλά

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το μήνυμα που θέλησε να στείλει ο Τζον Κάρβερ με το που ολοκληρώθηκε το ντέρμπι το περασμένο Σάββατο, το μετέφερε και στους ποδοσφαιριστές του. «Μετά απ’ αυτό που έγινε σήμερα (σ.σ. το Σάββατο) θα βγούμε πιο δυνατοί», είπε χαρακτηριστικά ο Άγγλος τεχνικός. Πιστεύει στους παίκτες του και θέλησε με την «πρώτη» να τονώσει το ηθικό τους, προσδοκώντας να επανέλθουν άμεσα στις καλές εμφανίσεις και στις επιτυχίες.

Παρόλο που έχει αποδειχθεί και έμπρακτα ότι δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, αυτό που ακολουθεί με τον Ερμή σε σχέση με μια σειρά αγώνων που θα δώσει η Ομόνοια έχει τον πιο ψηλό βαθμό δυσκολίας. Εφόσον καταφέρει και ξεπεράσει το εμπόδιο της ομάδας της Αραδίππου, που το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται αλλαγμένη προς το καλύτερο, τότε θα είναι σε θέση να κυνηγήσει ένα καλό σερί νικών, που θα τη διατηρήσουν στα ψηλά.

Θα είναι στα δικά της πόδια να αξιοποιήσει το βατό πρόγραμμα, έχοντας παράδειγμα προς αποφυγήν αποτελέσματα στον α’ γύρο, όπως με αντιπάλους τις Αναγέννηση και Δόξα, τις οποίες δεν μπόρεσε να καταβάλει και απώλεσε τέσσερις σημαντικούς βαθμούς.

Μετά τον Ερμή, λοιπόν, η Ομόνοια θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Αναγέννηση (εντός), τη Δόξα (εκτός), τον Εθνικό (εντός) και την Καρμιώτισσα (εκτός), πριν κληθεί να δώσει νέο ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ.

Για να κατακτήσει το απόλυτο των βαθμών θα πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή της, να δείξει αισθητή βελτίωση στη μεσοαμυντική της λειτουργία και να είναι αποτελεσματική. Οι δυνατότητες υπάρχουν, χρειάζεται να είναι συνεπής ως ομάδα σε κάθε ραντεβού και να έχει μια συνέχεια στην απόδοσή της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ