aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στα... πιτς ο Παναγή, επιστρέφει ο Μεχίας

Ομόνοια: Στα… πιτς ο Παναγή, επιστρέφει ο Μεχίας

Δεδομένη η απουσία του Κωνσταντίνου Παναγή από την εκτός έδρας αποστολή της Ομόνοιας με τον Απόλλωνα. Δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρός ο τραυματισμός του, όμως θα χάσει το προσεχές ματς και θα κάνει αγώνα δρόμου να είναι έτοιμος στο επόμενο που είναι με τη Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ. Μετά από δυο συνεχόμενες παρουσίες του διεθνούς τερματοφύλακα, κάτω από τα δοκάρια θα επανέλθει ο Τόμας Μεχίας.

Ο Ισπανός, που μετρά 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, καλείται να υπερασπιστεί εκ νέου την εστία της ομάδας του και με τη στήριξη των συμπαικτών του να δώσει συνέχεια στο μηδέν παθητικό. Η Ομόνοια, στα δυο τελευταία ματς που ήταν και ντέρμπι, διατήρησε ανέπαφη την εστία. Πρόκειται για ένα σημαντικό στοιχείο στην προσπάθεια εξασφάλισης της μέγιστης βαθμολογικής συγκομιδής μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι πράσινοι άρχισαν από χθες την προετοιμασία τους για το ματς του Σαββάτου. Πέραν του Παναγή δεν υπολογίζονται και οι Λόρα, Ζίβετς, Χριστοφή και Εντρένα. Θα προπονηθούν και πάλι σήμερα το πρωί, ενώ η τεχνική ηγεσία έχει άλλη μια ευκαιρία το απόγευμα να παρακολουθήσουν τον προσεχή αντίπαλο, αφού ο Απόλλων δίνει αγώνα κυπέλλου με την Καρμιώτισσα στο ΓΣΖ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ