aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στα «πιτς» ο Ντούρις, πλάνο copy - paste από Μπεργκ

Ομόνοια: Στα «πιτς» ο Ντούρις, πλάνο copy – paste από Μπεργκ

Χωρίς τον Μίχαλ Ντούρις θα αντιμετωπίσει η Ομόνοια την Φλόρα Ταλίν για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Σλοβάκος επιθετικός υπέστη θλάση και μπήκε στο απουσιολόγιο του Χένινγκ Μπεργκ, o οποίος δεν υπολογίζει επίσης στους Κούσουλο και Ατιέμγουεν, ενώ δεν αναμένεται να αγωνιστεί ούτε ο Έκτορ Γιούστε αν και βρίσκεται στην αποστολή.

Ο Νορβηγός τεχνικός δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά ίσως και τίποτα, σε σχέση με τον επαναληπτικό με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Στην εστία θα είναι ο Φαμπιάνο, τετράδα στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά οι Σέχου, Λανγκ, Χούμποτσαν και Λέτσγιακς.

Στη μεσαία γραμμή οι Τζόρντι Γκόμεθ και Μιξ Ντίσκερουν θα συνθέσουν το δίδυμο των ανασταλτικών μέσων με τον Λοΐζου σε ρόλο επιτελικού και τους Μποτέακ (δεξιά), Τζιωνή (αριστερά) να πλαισιώνουν από τα άκρα τον προωθημένο Τσέποβιτς. Μοναδικός ποδοσφαιριστής που ενδέχεται να βρεθεί στην ενδεκάδα είναι ο Φώτης Παπουλής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ