aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στα δικά της πόδια…

Ομόνοια: Στα δικά της πόδια…

Με το που ολοκληρώθηκε το πρώτο παιχνίδι της Ομόνοιας με την Φλόρα στο ΓΣΠ, άρχισε η επιχείρηση-πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού στο Ταλίν, την Τρίτη 10 Αυγούστου. Η Ομόνοια είναι μόλις ένα παιχνίδι μακριά από την πρόκρισή της σε ομίλους, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Το έζησε πέρσι, θέλει να το ζήσει και φέτος και για να το υλοποιήσει θα πρέπει να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα στην έδρα της αντιπάλου της.

Από την εικόνα των δύο ομάδων στο προχθεσινό ματς αλλά και το αποτέλεσμα, ξεκάθαρα η υπόθεση πρόκριση είναι στα πόδια της Ομόνοιας. Είναι ανώτερη ομάδα και σε μια όχι και τόσο καλή βραδιά έφθασε στη νίκη. Επικράτησε με σβηστές τις μηχανές.

Ωστόσο, αυτό δεν θα πρέπει να εφησυχάζει τους τριφυλλοφόρους. Αντιθέτως, η παρουσία τους θα πρέπει να προβλημάτισε και να αποτελεί λόγο αφύπνισης ενόψει του επαναληπτικού. Έχουν το προβάδισμα αλλά θα πρέπει να παρουσιαστούν βελτιωμένοι για να τελειώσουν τη δουλειά που άρχισαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ