aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Σπρώξιμο» για το σχέδιο Α

Ομόνοια: «Σπρώξιμο» για το σχέδιο Α

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο ιδανικός μετεγγραφικός σχεδιασμός προϋποθέτει τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων. Η ομάδα προγραμματισμού της Ομόνοιας το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, γι’ αυτό και «σπρώχνει» τις διαδικασίες για να ολοκληρωθεί εγκαίρως το πρώτο σκέλος προσθηκών.

Σε περίπου δύο εβδομάδες θα αρχίσει η προετοιμασία και οι Χένινγκ Μπεργκ, Νεόφυτος Λάρκου και Σίμος Ταραπουλούζης θέλουν να ξεμπερδέψουν προηγουμένως με τις επόμενες τρεις κινήσεις (ήδη ανακοινώθηκε η απόκτηση των Έκτορ Γιούστε και Πάρη Ψάλτη).

Στην πρώτη γραμμή βρίσκεται η αναπλήρωση των κενών που δημιουργήθηκαν. Ο Ερνέστ Ασάντε δεν θα δηλωθεί στα μητρώα της ΚΟΠ, καθώς μετά την επέμβαση χιαστών δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος εγκαίρως. Επίσης, ο Τιάγκο Φερέιρα αποτελεί παρελθόν. Έτσι, τέθηκε στόχος της καλύτερης δυνατής αντικατάστασής τους με την απόκτηση δύο εξτρέμ. Επίσης, παρελθόν αποτελεί ο Βίτορ Γκόμες και αναζητείται μέσος.

Οι πράσινοι θα επιχειρήσουν να κλείσουν τις τρεις μετεγγραφές έως την πρώτη προπόνηση για τη σεζόν 2021-22 ή τουλάχιστον κάποια ή κάποιες από αυτές. Την ίδια ώρα, όμως, η ομάδα προγραμματισμού ρίχνει ματιές και για την υλοποίηση του δεύτερου σκέλους των μετεγγραφών.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Αναμονή για την Φερεντσβάρος του Μαέ

Δεν είναι μυστικό ότι η θέση του Μίχαλ Ντούρις είναι επισφαλής και είναι πιθανό μετά την επιστροφή του από το Euro να αποτελέσει παρελθόν. Έτσι γίνεται μελέτη επιθετικών, ώστε να σχηματιστεί λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του σε ενδεχόμενη αποχώρηση του Σλοβάκου.

Από εκεί και πέρα, η απόκτηση του Κύπριου δεξιού μπακ Ψάλτη στη θέση του Ελλαδίτη Χάρη Μαυρία ανοίγει μία θέση κοινοτικού στον κατάλογο Α. Γεγονός που δίνει το πλεονέκτημα στην Ομόνοια να φυλάξει, αν το επιθυμεί, μια μετεγγραφή για το τέλος. Σε περίπτωση που μέσω των φιλικών ή των πρώτων επίσημων παιχνιδιών της σεζόν διαπιστωθεί πως υπάρχει ανάγκη για άλλη μία μετεγγραφή, θα υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησής της.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Τα εκατομμύρια τής… κλείνουν το μάτι

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ