aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Σκληρό πόκερ για Ακιντόλα, στο περίμενε για Ουζόχο

Ομόνοια: Σκληρό πόκερ για Ακιντόλα, στο περίμενε για Ουζόχο

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Καμία εξέλιξη στο μετεγγραφικό… μέτωπο δεν επιφύλαξε η χθεσινή μέρα στο στρατόπεδο της Ομόνοιας, παρόλο που οι φίλοι των πρασίνων αδημονούν για επιτυχή εξέλιξη στην περίπτωση του Νταβίντ Ακιντόλα. Ο Νεόφυτος Λάρκου σε συνεννόηση με την διοίκηση του «τριφυλλιού» άρχισαν ήδη τις επαφές με την Μίντιλαντ, ομάδα στην οποία ανήκει ο Νιγηριανός εξτρέμ, ώστε να ανανεωθεί ο δανεισμός του και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Ακιντόλα επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα της πρωτεύουσας καθώς η παρουσία της στο Τσάμπιονς Λιγκ δελεάζει τον 24χρονο ποδοσφαιριστή, ωστόσο η τελευταία… λέξη ανήκει στην δανέζικη ομάδα. Το πρωτάθλημα της χώρας άρχισε ξανά μετά την ύφεση στην εξάπλωση του κορωνοϊού και αναμένεται να ολοκληρωθεί προς τα τέλη Ιουλίου, ενώ άγνωστες παραμένουν οι προθέσεις της για τον Ακιντόλα. Στην Ομόνοια συστήνουν υπομονή καθώς δεν αναμένονται σύντομα εξελίξεις επί του θέματος. Παράλληλα, ο Λάρκου και οι συνεργάτες του μελετούν βιογραφικά ποδοσφαιριστών για την θέση στο άκρο της επίθεσης.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Με τρεις προκρίσεις μπαίνει ομίλους!

Όσον αφορά στον Ουζόχο, τα δεδομένα δεν διαφοροποιήθηκαν. Η διοίκηση της Λα Κορούνια… αγνοείται, με αποτέλεσμα η αντίστοιχη των πρασίνων να μην βρίσκει τρόπο επικοινωνίας. Πρόθεση της Ομόνοιας είναι η αγορά του 21χρονου τερματοφύλακα, ωστόσο παραμένουν άγνωστες οι προθέσεις της ισπανικής ομάδας, όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση τόσο στην διοίκηση όσο και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Από’ κει και πέρα, το «τριφύλλι» αρχίζει το ευρωπαϊκό του ταξίδι από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η UEFA ενημέρωσε πως η δράση για τη νέα σεζόν στην Ευρώπη αρχίζει στις 18-19 Αυγούστου, 3-4 μέρες πριν την πρεμιέρα του κυπριακού πρωταθλήματος. Αφού λοιπόν το τεχνικό επιτελείο έχει στα χέρια του το ημερολόγιο της νέας σεζόν, αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να καθοριστεί και η περίοδος της προετοιμασίας. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο πως το πρώτο ραντεβού των πρασίνων στο «Ηλίας Πούλλος» θα πραγματοποιηθεί αρχές Ιουλίου, ενώ ανάλογα με την κατάσταση της πανδημίας του κορωνοϊού, θα αποφασιστεί αν η αποστολή θα ταξιδέψει εκτός Κύπρου για το βασικό στάδιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ