aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Σκέψεις παραίτησης από τον Κυριακίδη

Ομόνοια: Σκέψεις παραίτησης από τον Κυριακίδη

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Νέο διοικητικό πρόβλημα προκύπτει στην Ομόνοια. Ως γνωστόν, προ καιρού ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου παραιτήθηκε από τη θέση που κατείχε στο Διοικητικό Συμβούλιο, ως υπεύθυνος ΜΜΕ, παραμένοντας ως απλό μέλος. Τώρα, υπάρχει πρόθεση παραίτησης από το μέλος του Διοικητικού Συμβούλιου και υπεύθυνου κριτηρίων, Χριστόδουλου Κυριακίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», ο Κυριακίδης το τελευταίο διάστημα κάνει σκέψεις για έξοδό του από τα διοικητικά της Ομόνοιας, προβληματισμένος για ένα περιστατικό που συνέβη προ μερικών εβδομάδων.

Ψάχνοντας το όλο θέμα πληροφορηθήκαμε ότι, ο άνθρωπος που κάνει εξαιρετική δουλειά στον τομέα του οικονομικού και χειρίζεται το σημαντικό κεφάλαιο «κριτήρια», βρέθηκε στο στόχαστρο από δυο άλλα μέλη του Διοικητικό Συμβουλίου επειδή εξέφρασε αντίθετη άποψη σ’ ένα ζήτημα που απασχόλησε τα μέλη της διοίκησης.

Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Κυριακίδης να απουσιάσει από κάποιες συνεδρίες το τελευταίο διάστημα. Την ώρα που εξέφρασε πρόθεση αποχώρησής του, ο πρόεδρος Αντώνης Τζιωνής αλλά και άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θέλησαν να τον πείσουν όπως παραμείνει στη θέση του, αφού η παρουσία του κρίνεται σημαντική.

Πληροφορίες μας φέρουν τον Κυριακίδη έντονα ενοχλημένο και μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται να γνωστοποιήσει τελεσίδικα την απόφασή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ