aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Σκέφτεται το πλάνο «εξουδετέρωσής» του ο Μπεργκ, εάν κι εφόσον

Ομόνοια: Σκέφτεται το πλάνο «εξουδετέρωσής» του ο Μπεργκ, εάν κι εφόσον

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Όταν ο Ολυμπιακός Πειραιώς αποκτούσε τον Αρμίντο Μπρούμα από την Αϊντχόφεν πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, έγινε λόγος ότι οι αμυντικοί της Ομόνοιας, θα είχαν ένα μικρό πονοκέφαλο λιγότερο ενόψει του αγώνα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ στο ΓΣΠ.

Λίγες μέρες αργότερα όμως, ήλθαν οι Ολλανδοί «Αγρότες» και απέκτησαν τον παγκόσμιο πρωταθλητή με τη Γερμανία Μάριο Γκέτσε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο πρώην αστέρας της Μπάγερν Μονάχου και των κιτρινόμαυρων της Βεστφαλίας, άρχισε ήδη να… τρομάζει, καθότι σε μία συμμετοχή του στο πρωτάθλημα και μία στην Ευρώπη, μετράει δύο γκολ και το ένα μάλιστα, αυτό απέναντι στη Γρανάδα, ήταν πανέμορφο (ηττήθηκε με 1-2 στην έδρα της η Αϊντχόφεν και μάλιστα με ανατροπή).

Ο Χένινγκ Μπεργκ γνωρίζει από τώρα ποιοι παίκτες της Αϊντχόφεν είναι επικίνδυνοι. Όπως και όλοι όσοι ασχολούνται με την αξιολόγηση και το διάβασμα των αντιπάλων. Ο Γκέτσε όμως, χρειάζεται ιδιαίτερο πλάνο για να… εξουδετερωθεί και ασφαλώς μεγαλύτερη προσοχή. Βεβαίως, ο Γερμανός χθες λόγω μικροενοχλήσεων αποχώρησε στο ημίχρονο του αγώνα με τη Γρανάδα, για να προφυλαχθεί κιόλας και να αποφευχθεί το ενδεχόμενο χειρότερου τραυματισμού, ωστόσο οι πρώτες εκτιμήσεις δεν προκαλούν ανησυχία όπως τονίζεται σε ολλανδικά ΜΜΕ.

Η Ομόνοια την επόμενη Πέμπτη απέναντι στους Ολλανδούς, θα επιδιώξει να παρουσιαστεί με μεγαλύτερο πείσμα για οποιοδήποτε βαθμολογικό όφελος κι ας θεωρείται αουτσάιντερ με «Α» κεφαλαίο, ειδικά μετά από την αξιόλογη εμφάνισή της απέναντι στον ΠΑΟΚ και το 1-1 που την αδικεί κάπως, τόσο από πλευράς των 2-3 κραυγαλέων ευκαιριών που είχε, αλλά και του πέναλτι που δικαιούτο να καταλογιστεί υπέρ του Ερίκ Μποτεάκ στην επανάληψη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ