aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Σκανάρει» εξτρέμ, αλλά βάζει προϋποθέσεις

Ομόνοια: «Σκανάρει» εξτρέμ, αλλά βάζει προϋποθέσεις

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

«Τέτοια περίοδο είναι φυσιολογικό να αναζητούνται παίκτες, δεν είναι εύκολο για μας γιατί έχουμε πολύ ποιοτικό ρόστερ και δεν υπάρχει μεγάλο πλάνο για την περίοδο του Ιανουαρίου», δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα περιγράφοντας το μετεγγραφικό τοπίο που επικρατεί στην Ομόνοια.

Ο Νορβηγός δεν έκρυψε πως στο «Ηλίας Πούλλος» έχουν ανοικτές κεραίες στο «παζάρι», χωρίς να ξεκαθαρίσει εάν θα προχωρήσει το «τριφύλλι» σε περαιτέρω ενίσχυση. Προτεραιότητα για την Ομόνοια ήταν η προσθήκη επιθετικού και η επιθυμία εκπληρώθηκε νωρίς με την απόκτηση του Μάρκο Τσέποβιτς. Ο Σέρβος είναι από την αρχή του νέου έτους στην Κύπρο, πραγματοποίησε αρκετές προπονήσεις στο Γέρι και δεν αποκλείεται στο παιχνίδι με τον Εθνικό, το Σάββατο στο ΓΣΠ, να καταγράψει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής με την πράσινη φανέλα.

Στην Ομόνοια κοιτάζουν στην αγορά περιπτώσεις ακραίων επιθετικών, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι θα προχωρήσουν σε μετεγγραφή. Εάν βρεθεί ποιοτική λύση ποδοσφαιριστή, χωρίς να απαιτείται οικονομικό «ξήλωμα» τότε δεν θα αποτελέσει έκπληξη δεύτερης μετεγγραφής για ποδοσφαιριστή του καταλόγου Α. Σε περίπτωση προσθήκης παίκτη άνω των 22 ετών επιβάλλεται να προκύψει αποχώρηση παίκτη από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό.

Η ομάδα προγραμματισμού «σκανάρει» δεξιοπόδαρους εξτρέμ με ικανότητα να παίζουν στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Απομένουν 16 βράδια μέχρι να πέσει η αυλαία της μετεγγραφικής περιόδου και όπως επανειλημμένα σημειώσαμε, έως το ημερολόγιο δείξει 1η Φεβρουαρίου το «παράθυρο» θα είναι ανοικτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ