aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Σημαντικό (και) αυτό για την αντεπίθεση

Ομόνοια: Σημαντικό (και) αυτό για την αντεπίθεση

Η αξιοποίηση της έδρας αποτελεί ένα από τα δυνατά «όπλα» των ομάδων στην προσπάθειά τους να υλοποιήσουν τους στόχους τους. Στην Ομόνοια το ξέρουν πολύ καλά, αφού στην περσινή σεζόν η έδρα διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στον δρόμο για την κορυφή και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στην τρέχουσα σεζόν, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, οι «τριφυλλοφόροι» δεν αξιοποίησαν όσο θα έπρεπε τον παράγοντα έδρα και είναι ένας από τους πολλούς λόγους που δεν έχουν την πορεία που προσδοκούσαν.

Ωστόσο, μετά το «διπλό» στο Δασάκι, που συνδυάστηκε και με καλή εμφάνιση, οι πράσινοι θέλουν να δώσουν και συνέχεια αυτή τη φορά στο ΓΣΠ. Στο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Άρη θα κυνηγήσουν δεύτερο σερί τρίποντο, για πρώτη φορά στη σεζόν. Με αυτό τον τρόπο θα ανέλθουν βαθμολογικά, αλλά θα φτιάξουν και την εικόνα τους στα παιχνίδια στο σπίτι τους. Άλλωστε, κρίνεται σημαντική η αξιοποίηση της έδρας στην προσπάθεια αντεπίθεσης, με μακροπρόθεσμο στόχο την αναρρίχηση στην κορυφή.

Η Ομόνοια στο ΓΣΠ μέχρι στιγμής σε πέντε αγώνες, στον ένα ως τυπικά φιλοξενούμενη απέναντι στον Ολυμπιακό, έχει απολογισμό δύο νίκες (Δόξα 2-1, Απόλλων 1-0), μιαν ισοπαλία (Πάφος FC 1-1) και δύο ήττες (Ολυμπιακός 0-1, Ανόρθωση 0-1). Αποτελέσματα με στενά σκορ, με ισορροπία στον συντελεστή τερμάτων (4-4). Γίνεται αντιληπτό από τους αριθμούς ότι επιβάλλεται να μεταμορφωθεί πλήρως εάν θέλει να κυνηγήσει τον στόχο της, που είναι η διατήρηση των σκήπτρων. Έμεινε αρκετά πίσω, αλλά υπάρχουν τα περιθώρια με συνεχή νικηφόρα αποτελέσματα να βρεθεί στη λεωφόρο που θα την οδηγήσει στην απόλυτη επιτυχία.

Η προετοιμασία για το ματς με τον Άρη συνεχίζεται, με τον Μπεργκ να βλέπει τον Ουζόχο να θέτει εαυτόν στη διάθεσή του. Ο Νιγηριανός αναμένεται να επανέλθει κάτω από τα δοκάρια και εκτός απροόπτου θα αποτελέσει και τη μοναδική αλλαγή σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ