aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Σιγήν ιχθύος για προπονητή

Ομόνοια: Σιγήν ιχθύος για προπονητή

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Από τη μια δεν βιάζονται στην Ομόνοια για την πρόσληψη νέου προπονητή, από την άλλη όμως δεν θέλουν σε καμιά περίπτωση να χρονοτριβήσει. Γίνονται σκέψεις για προπονητές που προτάθηκαν και αξιολογήθηκαν θετικά, που πληρούν σε μεγάλο βαθμό τα κριτήρια που τέθηκαν, όμως ο Λάρκου και οι συνεργάτες του θέλουν να είναι βέβαιοι για την απόφαση που θα λάβουν. Στον Σύλλογο της Λευκωσίας τηρούν σιγήν ιχθύος για το θέμα προπονητή. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει μια και καλή το όλο θέμα και ίσως η Ομόνοια να είναι σε θέση να ανακοινώσει τη σύναψη συνεργασίας με τον εκλεκτό.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η… προϋπόθεση για να φορέσει τα πράσινα ο Βίτορ Μρούνο

Παράλληλα με το πιο πάνω κεφάλαιο, «τρέχει» και αυτό του προγραμματισμού καθώς αξιολογούνται συνεχώς και ποδοσφαιριστές οι οποίοι πιθανόν να ενισχύσουν το ρόστερ των πρασίνων. Τέλος έχουν αρχίσει ήδη οι διαπραγματεύσεις για τις αποδεσμεύσεις αφού ως γνωστό οι Λοέ, Μότα, Γκαφούρ, Μεχίας, Ζίβεντς και Εντρένα βρίσκονται εκτός πλάνων. Η ερχόμενη εβδομάδα πιθανόν να επιφυλάσσει ανακοινώσεις και έτσι το… τοπίο θα ξεκαθαρίσει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ