aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Σιγή με εντολή Παπασταύρου, καμία απόφαση διαδοχής

Ομόνοια: Σιγή με εντολή Παπασταύρου, καμία απόφαση διαδοχής

Λιτή ήταν η ανακοίνωση της Ομόνοιας με την οποία η διοίκηση γνωστοποίησε την απόφαση για αποχώρηση του Νεόφυτου Λάρκου. Σε 43 λέξεις οι πράσινοι ενημέρωσαν για το «διαζύγιο» με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας χωρίς να μπουν στη διαδικασία εξήγησης των αιτιών που οδήγησαν στην απόφασή τους αυτή.

Ούτε προτίθενται να επανέλθουν, τουλάχιστον άμεσα, για να δώσουν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τους λόγους που ώθησαν τον Σταύρο Παπασταύρου να δώσει τα παπούτσια στο χέρι στον άνθρωπο που εμπιστεύθηκε τον Ιανουάριο του 2019 για το νευραλγικό πόστο του αθλητικού διευθυντή. Πέραν του ότι «η συνεισφορά του Κύπριου αθλητικού διευθυντή για την τρέχουσα σεζόν δεν ήταν η προσδοκώμενη» και πως «η απόφαση πάρθηκε από τον μεγαλομέτοχο της εταιρείας», δεν διαρρέει οτιδήποτε άλλο από το «Ηλίας Πούλλος». Μάλιστα, με εντολή του ισχυρού ανδρός της Ομόνοιας δεν θα δημοσιοποιηθούν οι λόγοι που έφεραν το «διαζύγιο».

Είναι προφανές πως η τριάδα που συνέθετε την ομάδα προγραμματισμού (Λάρκου, Μπεργκ, Ταραπουλούζης) δεν λειτουργούσε το τελευταίο διάστημα το ίδιο αρμονικά σε σχέση με πριν και στο «τριφύλλι» λειτούργησε ο νόμος που λέει πως «ότι δεν λύνεται κόβεται». Η διοίκηση των πρωταθλητών δεν προτίθεται να πάρει βεβιασμένες αποφάσεις για την αντικατάσταση του Νεόφυτου Λάρκου. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία απόφαση ή έστω προεργασία για διάδοχη κατάσταση και το πιθανότερο είναι πως η ομάδα θα πορευτεί στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με τους Μπεργκ και Ταραπουλούζη να έχουν την ευθύνη του προγραμματισμού και εν ευθέτω χρόνω θα ανοίξει το κεφάλαιο πρόσληψης αθλητικού διευθυντή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ