aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Σφαλιάρα» σε ακατάλληλη στιγμή

Ομόνοια: «Σφαλιάρα» σε ακατάλληλη στιγμή

Η Ομόνοια υστέρησε και μοιραία δέχθηκε την πρώτη ήττα με τον Νιλ Λένον στον πάγκο της (1-3-0). Μάλιστα, η «σφαλιάρα» από τον Ολυμπιακό ήλθε σε ακατάλληλη στιγμή. Βλέπετε, την Τετάρτη οι πράσινοι υποδέχονται την ΑΕΛ, στη ρεβάνς του 1-1 για την προημιτελική φάση του κυπέλλου, σε ένα ματς που παίζουν μία ολόκληρη σεζόν.

Προφανώς και αν αναζητήσει κάποιος δικαιολογίες για την κακή εμφάνιση, να προτάξει την έλλειψη ουσιαστικών κινήτρων. Υπό την έννοια πως στο πρωτάθλημα, οι «τριφυλλοφόροι» δεν έχουν ουσιαστικό στόχο.

Ωστόσο, μία τέτοια απόδοση, λίγες μέρες πριν από το ματς της χρονιάς με την ΑΕΛ, σκορπά τον προβληματισμό και θέτει άπαντες προ των ευθυνών τους. Μάταια ο Ιρλανδός προπονητής προσπαθούσε να αφυπνίσει τους παίκτες του. Ούτε η ελαφρώς βελτιωμένη εμφάνιση στο δεύτερο μέρος δεν αρκούσε για την Ομόνοια ώστε να διεκδικήσει τον βαθμό της ισοπαλίας, χάνοντας μάλιστα και πέναλτι με τον Τιμ Μάταβζ (84′).

O Λένον, φανερά απογοητευμένος, ανέλαβε την ευθύνη για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση, σημειώνοντας ότι οι παίκτες του δεν ήταν και τόσο «πεινασμένοι» σε σχέση με τον αντίπαλο. «Έχουμε μεγάλο παιχνίδι την Τετάρτη και θα προσπαθήσουμε να γυρίσουμε την κατάσταση», πρόσθεσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ