aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Σενάριο με το ίδιο τέλος

Ομόνοια: Σενάριο με το ίδιο τέλος

TOY ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Στο ίδιο γήπεδο, στο ίδιο λεπτό, στην ίδια εστία, ο ίδιος τερματοφύλακας! Μάλλον, όταν η Ομόνοια προσπαθεί να υπερασπιστεί το σκορ, ο Χένινγκ Μπεργκ θα προτιμά να σφυρίζεται η λήξη των παιχνιδιών στο Τσίρειο προτού αρχίσει να κυλά ο χρόνος στο δεύτερο λεπτό της καθυστέρησης.

Σε δύο ντέρμπι στο Τσίρειο, ένα με την ΑΕΛ στον β’ γύρο και ένα ψες με τον Απόλλωνα στη β’ φάση, ο Φαμπιάνο νικήθηκε στο 90’+2 αντιστοίχως από τους Ραϊάν Μαέ και Τσάρλισον Μπένσοπ. Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ματς, οι πράσινοι υποχώρησαν και προσπαθούσαν να υπερασπιστούν το σκορ που τους βόλευε.

Τελικά, απέναντι στους γαλαζοκίτρινους είδαν τη νίκη να γλιστρά μέσα από τα χέρια τους (1-1) και, ακόμα χειρότερα, κόντρα στους γαλαζοκίτρινους είδαν να φρενάρει το αήττητο σερί τους στα 20 ματς (0-1).

Με παρόμοιο τρόπο, όμως, χάθηκε η πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου από τον ΑΠΟΕΛ. Στη ρεβάνς του 1-1 βολευόταν το «τριφύλλι» με το 0-0 και όσο κυλούσαν τα λεπτά οπισθοχωρούσε για να το υπερασπιστεί. Τελικά, «τιμωρήθηκαν» από τον Φακούντο Σαμπάλα στο 81’ και αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση.

Τρία ματς κατά τα οποία η Ομόνοια πλήρωσε την οπισθοχώρησή της. Η διαφορά είναι ότι ψες δεν υπήρχε επιλογή μετά την αποβολή του Τόμας Χούμποτσαν στο 83ο λεπτό. Οι πράσινοι έμειναν με δέκα παίκτες, η ισοπαλία τούς βόλευε περισσότερο από ό,τι τον Απόλλωνα και έπρεπε να αντέξουν στο υπόλοιπο ματς. Τελικά δεν τα κατάφεραν…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ