aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Σενάριο επιστημονικής φαντασίας με Χούμποτσαν και Νάπολι

Ομόνοια: Σενάριο επιστημονικής φαντασίας με Χούμποτσαν και Νάπολι

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας δημοσίευσε η ιστοσελίδα «D1softballnews.com». Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ ο Τόμας Χούμποτσαν αυτόπροτάθηκε για τη θέση του αντικαταστάτη του Κώστα Μανωλά! Καλά διαβάσατε. Σημειώνεται πως ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει στη μετεγγραφική του λίστα μπόλικα ονόματα ποδοσφαιριστών, ανάμεσά τους και αυτό του 36χρονου μέχρι προσφάτως διεθνούς Σλοβάκου αμυντικού. Μάλιστα, ισχυρίζεται πως η Ομόνοια δεν αξιώνει χρήματα για μια τέτοια μετεγγραφή.

«Από την Κύπρο έρχεται η προσφορά ενός παλιού γνώριμου του Σπαλέτι, του Σλοβάκου κεντρικού αμυντικού Τόμας Χούμποτσαν, 36 ετών, γνώριμου εδώ και χρόνια στον Σπαλέτι από την κοινή θητεία στη Ζενίτ. Η Ομόνοια Λευκωσίας τον αφήνει ουσιαστικά δωρεάν», καταλήγει το ρεπορτάζ.

Πέραν του Χούμποτσαν γίνεται αναφορά και σε άλλους αμυντικούς, από πολύ πιο ακριβά… ράφια του μετεγγραφικού παζαριού και προφανώς πιο κοντά στα δεδομένα της Νάπολι. Ανάμεσά τους και ο Ατίλα Σάλαϊ, πρώην παίκτης του Απόλλωνα και νυν της Φενερμπαχτσέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ