aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Σειρά του κόσμου να «παίξει» μπάλα!

Ομόνοια: Σειρά του κόσμου να «παίξει» μπάλα!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Τον τελευταίο μήνα έκανε παιχνίδι ο Άνχελ Γκόμεθ με τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της Ομόνοιας, αύριο όμως μπάλα παίζει αυτός που ξέρει καλύτερα. Αυτός που όλα αυτά τα χρόνια βρισκόταν στο πλευρό της, αυτός που στα δύσκολα ήταν εκεί για να την στηρίξει.

Ο κόσμος, ο πράσινος λαός… αύριο θα δώσει βροντερό παρών. Όχι για να δει από κοντά τα νέα αποκτήματα αλλά για να βροντοφωνάξει πως η Ομόνοια είναι εδώ και θα παραμείνει για πολλά χρόνια.

Η βασίλισσα του Κυπριακού Ποδοσφαίρου μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει περάσει δύσκολα όμως με τις ενέργειες που έγιναν, με την έλευση Παπασταύρου έχει όλα τα φόντα να γίνει ξανά πρωταγωνίστρια.

Οι αλλαγές έγιναν, νέοι παίκτες αφίχθηκαν, νέος προπονητής, το Ηλίας Πούλλος πήρε νέα μορφή μετά την ανακαίνιση και ήρθε η ώρα να κάνει νέο ριστάρτ και η Ομόνοια.

Ο φίλοι των πρασίνων δεν λύγισαν από άσχημες πορείες των τελευταίων χρόνων. Απεναντίας πείσμωσαν ακόμα περισσότερο γι’ αυτό και αύριο Δευτέρα στην επίσημη πρώτη θα δείξουν ξανά το πόσο πολύ πιστεύουν, αγαπούν και στηρίζουν με κάθε τρόπο την Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ