aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Σειρά της να βάλει πίεση…

Ομόνοια: Σειρά της να βάλει πίεση…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Πριν από δύο εβδομάδες η Ομόνοια είχε τη μεγάλη ευκαιρία ν’ ανεβεί ξανά στην κορυφή μετά από αρκετό καιρό. Έχοντας εις γνώση της τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων (σ.σ. Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ είχαν ηττηθεί) όπως αποδείχθηκε δεν της βγήκε σε καλό, γιατί «πλήγηκε» στο άγχος της και γνώρισε από τον Εθνικό την πρώτη εντός έδρας ήττα στη φετινή σεζόν.

Αυτή τη εβδομάδα, η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ ρίχνεται πρώτη απ’ όλες στη μάχη κι έχει την ευκαιρία εάν κερδίσει αύριο την ΕΝΠ στο ΓΣΠ, όχι μόνο να πλησιάσει ξανά στον πόντο την πρωτοπόρο «Κυρία» και να πάει στο +3 από τον «αιώνιο» αντίπαλο, αλλά και να μεταφέρει «άγχος» στους βασικούς της αντιπάλους που θα παίξουν μια μέρα μετά τα δικά τους παιχνίδια εκτός έδρας με Πάφος FC και Εθνικό, αντίστοιχα.

Σαφώς κι αυτό που ενδιαφέρει πιο πολύ τους «πράσινους» είναι τι θα κάνουν στα δικά τους τα ματς και όχι τι θα κάνουν οι άλλοι, ξέροντας πως από τα δικά τους και πόδια περνούν οι στόχοι τους στη φετινή σεζόν. Ο Χένινγκ Μπεργκ έχει άλλη μια μέρα στη διάθεσή του για να προετοιμάσει την ομάδα του για τον αγώνα του Σαββάτου με τους «βυσσινί».

Ο Νορβηγός τεχνικός είχε την ευκαιρία και την αξιοποίησε την Τετάρτη στον αγώνα Κυπέλλου για να ξεκουράσει και παράλληλα να προστατεύσει κάποιους βασικούς παίκτες, κυρίως μεσοεπιθετικούς αλλά και τον Ντάρμπισαϊαρ, καθώς θέλει να τους έχει φρέσκιους. Παράλληλα, είδε με ικανοποίηση τους νεαρούς Λοΐζου και Κακουλλή να τα πηγαίνουν περίφημα, αλλά και τον Μίκου που ήταν αρκετά δραστήριος. Ο Ορτέγα έδειξε ξανά ορεξάτος και έτοιμος να βοηθήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ