aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Σειρά παίρνει ο Σέχου!

Ομόνοια: Σειρά παίρνει ο Σέχου!

Πληροφορίες μας κάνουν λόγο πως βρίσκεται σε καλό δρόμο η προσπάθεια για συμφωνία της Ομόνοιας με τον Σέχου, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές. Ο σύλλογος της Λευκωσίας δίνει έμφαση στο παρόν, στις τρέχουσες υποχρεώσεις, αλλά χτίζει και για το μέλλον.

Άλλωστε, «κλείδωσε» ήδη για μια διετία τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της στην περσινή σεζόν, τον Γιαν Λέσγιακς. Ο Τσέχος ακραίος αμυντικός, που ξεχωρίζει με τις ασίστ, την ποιότητα και το πάθος του, όπως ανακοινώθηκε θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος τουλάχιστον έως και τον Μάιο του 2024.

Ο ποδοσφαιριστής έλαβε, όπως ήταν αναμενόμενο, και σημαντική αύξηση στις απολαβές του. Κίνηση που επιβεβαιώνει ότι η Ομόνοια τους ποδοσφαιριστές που θέλει στην ομάδα της έχει τον τρόπο να τους κρατά. Εξέλιξη που χαροποιεί και τον κόσμο της Ομόνοιας, γνωρίζοντας την αξία του Λέσγιακς και τι έχει προσφέρει την τελευταία διετία που βρίσκεται στο «Ηλίας Πούλλος».

Την ίδια ώρα, η πλευρά της Ομόνοιας συμφώνησε και ανακοίνωσε πως οι Νικόλας Παναγιώτου και Χαράλαμπος Κυριακίδης ανανέωσαν το συμβόλαιό τους έως το 2025 και 2026, αντιστοίχως. Επίσης, ουγγρικό δημοσίευμα αναφέρει πως βρίσκονται σε καλό δρόμο για ανανέωση και οι επαφές με τον Άνταμ Λανγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ