aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Σε στάση αναμονής το σωματείο για τη συμφωνία Παπασταύρου και Χριστοδούλου

Ομόνοια: Σε στάση αναμονής το σωματείο για τη συμφωνία Παπασταύρου και Χριστοδούλου

Από τη στιγμή που οι Παπασταύρου και Χριστοδούλου τα βρήκαν στο οικονομικό, θεωρείται πως είναι διαδικαστικό πλέον το ζήτημα της αγοράς και μεταβίβασης των μετοχών του πρώτου στον δεύτερο. Το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Ομόνοιας θα περάσει στα χέρια του Τζον Χριστοδούλου, με όσους είναι κοντά και στις δύο πλευρές να οριοθετούν την ουσιαστική εξέλιξη αρχές του επόμενου μήνα.

Την ίδια ώρα το σωματείο βρίσκεται σε στάση αναμονής των εξελίξεων, με τον πρόεδρο Μάριο Αργυρίδη να αναφέρει στα μέλη του Δ.Σ. στην προχθεσινή συνεδρία ότι είναι εις γνώσιν του οι συζητήσεις Παπασταύρου – Χριστοδούλου και όταν θα προκύψει κάτι οριστικό θα υπάρξει ενημέρωση.

Ουσιαστικά το σωματείο θα εμπλακεί με το που θα μεταβιβαστούν οι μετοχές στον Τζον Χριστοδούλου, για να συμφωνηθούν οι όροι, όπως έγινε προ 3,5 ετών με τον Σταύρο Παπασταύρου. Γίνεται εκτίμηση ότι θα ισχύσουν οι ίδιοι όροι συμφωνίας που είχαν υπογραφτεί και είναι σε ισχύ από τον Μάιο του 2018.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ