aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Σε μία νύχτα βασικός, η ώρα του Κυριακίδη!

Ομόνοια: Σε μία νύχτα βασικός, η ώρα του Κυριακίδη!

Όταν αποκτήθηκε ο Χαράλαμπος Κυριακίδης από την Ομόνοια το περασμένο καλοκαίρι, θεωρείτο πως θα ήταν η τρίτη επιλογή της τεχνικής ηγεσίας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στη θέση του τερματοφύλακα. Ωστόσο, η μοίρα τα έφερε αλλιώς για τον 21χρονο, ο οποίος από… τελευταία επιλογή, μετατρέπεται σε πρώτη, και μάλιστα σε μια νύχτα.

Το απόγευμα της Κυριακής (13/10) οι δύο πρωτοκλασάτοι κίπερ των πρασίνων (Ουζόχο και Παναγή) τραυματίζονται σοβαρά, με αποτέλεσμα να τίθενται για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης. Οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν οι δύο τερματοφύλακες των πρασίνων έδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού, έσω πλάγιου συνδέσμου και έξω μηνίσκου για τον Ουζόχο και ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω μηνίσκου για τον Παναγή.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η λίστα των άνεργων κίπερ – Γλύκος, Φαμπιάνο, Βορμ και Σορεντίνο

Ο Κυριακίδης λοιπόν θα κάνει το ντεμπούτο του, εκτός απρόοπτου, με τη φανέλα του «τριφυλλιού» στο ντέρμπι της Κυριακής (20/10) κόντρα στην Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», αφού αγωνίστηκε μόνο σε φιλικούς αγώνες. Ο νεαρός Κύπριος έχει ενώπιόν του μια τεράστια πρόκληση και συνάμα δύσκολη, αφού η ομάδα της Αμμοχώστου είναι ποιοτική και… επικίνδυνη γι’ αυτό και θα χρειαστεί συγκέντρωση για 90 λεπτά ώστε να φανεί αντάξιος των προσδοκιών αλλά και να βοηθήσει τους πράσινους να «αποδράσουν» με το τρίποντο.

Ο 21χρονος άρχισε την καριέρα του στον Ακρίτα Χλώρακας, ενώ πριν θητεύσει στον Άρη (δύο συμμετοχές) φορούσε για τρία χρόνια τη φανέλα της Πάφος FC (τρεις συμμετοχές), ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Κύπρου U21 με την οποία έχει καταγράψει μια συμμετοχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ