aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Σε μεσοεπιθετικές σκέψεις ο Μπεργκ

Ομόνοια: Σε μεσοεπιθετικές σκέψεις ο Μπεργκ

Είναι λογικό να περνούν διάφορα από το μυαλό του Χένινγκ Μπεργκ σχετικά με το αρχικό σχήμα της Ομόνοιας στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Μετά το χαστούκι από την ΠΑΕΕΚ και την κακή εμφάνιση, ο Νορβηγός θέλει να βρει τη συνταγή για να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σχήμα αύριο στο ΓΣΠ (19:00).

Το δεδομένο είναι ότι επιστρέφει ο Αμπντουλαχί Σέχου και το πιο πιθανόν είναι να πάρει τη θέση του δεξιού μπακ, με τον Τόμας Χούμποτσαν να μένει εκτός απροόπτου στον πάγκο. Ο Σλοβάκος δύσκολα θα εκτοπίσει κάποιον εκ των Άνταμ Λανγκ και Έκτορ Γιούστε στο κέντρο της άμυνας, ενώ για τη θέση του αριστερού μπακ ούτε λόγος. Ο Γιαν Λέσγιακς δεν το κουνά.

Από εκεί και πέρα, οι Φουάντ Μπασιρού και Ζόρντι Γκόμεθ επίσης δύσκολα θα εκτοπιστούν ως δίδυμο των χαφ, το ίδιο και ο σέντερ φορ, Μάρκο Τσέποβιτς. Πιο δύσκολα, όμως, μπορούν να γίνουν προβλέψεις αναφορικά με τις μεσοεπιθετικές θέσεις. Ο Νορβηγός προπονητής ταλανίζει το μυαλό του για να βρει τα κατάλληλα «υλικά» και να φτιάξει τη συνταγή για να αποκτήσει καλύτερη χημεία η ομάδα αναφορικά με τα δημιουργικά και εκτελεστικά καθήκοντα.

Πιθανολογείται ότι ο Παναγιώτης Ζαχαρίου θα μείνει στον πάγκο, με τον Φώτη Παπουλή να παίρνει φανέλα βασικού. Κάτι που μπορεί να φέρει εσωτερικές αλλαγές, με τον Ελλαδίτη να τοποθετείται σε ρόλο επιτελικού. Κάτι που αναμένεται να μεταθέσει αντιστοίχως τους Μιξ Ντίσκερουντ και Λοΐζο Λοΐζου αριστερά και δεξιά. Πρόκειται για ένα από τα σενάρια που «παίζουν», ωστόσο ο Μπεργκ θα περιμένει και τη σημερινή προπόνηση για να πάρει την απόφασή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ