aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Σε καλό «φεγγάρι» ο Κακουλλής, θέλει να ξεχάσει την «αμφισβήτηση»

Oμόνοια: Σε καλό «φεγγάρι» ο Κακουλλής, θέλει να ξεχάσει την «αμφισβήτηση»

Το γκολ που πέτυχε χθες ο Ανδρόνικος Κακουλλής στο στάδιο της Λουμπλιάνα μπορεί να μην προσέφερε κάτι ουσιαστικό στην εθνική μας ομάδα, αλλά για τον Ανδρόνικο Κακουλλή, σε προσωπικό επίπεδο, αποτελεί παράσημο. Αν μη τι άλλο, στα σίγουρα θα παίζει στα χάιλαϊτς της αγωνιστικής των προκριματικών αγώνων για το Μουντιάλ του Κατάρ. Ήταν μόλις το τέταρτο γκολ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στη σειρά της προκριματικής φάσης και μακράν το πιο εντυπωσιακό. «Ζύγισε» το αριστερό του πόδι και ο κορυφαίος τερματοφύλακας του πλανήτη, ο Σλοβένος Όμπλακ ήταν ακατόρθωτο να αποσοβήσει το… μοιραίο.

Ο επιθετικός της Ομόνοιας δείχνει ότι είναι σε καλό φεγγάρι. Έτσι τον θέλουν οι οπαδοί της ομάδας του. Με το γκολ στη Λουμπλιάνα πιστεύεται ότι θα ανέβει ακόμη περισσότερο στον ψυχολογικό τομέα και θα ξεδιπλώσει το αδιαμφισβήτητο ταλέντο. Δεν είναι μυστικό ότι ο 20χρονος φορ πέρασε μια (άσχημη) περίοδο «αμφισβήτησης» κι από αυτούς ακόμη τους οπαδούς των πρασίνων. Για την ακρίβεια ιεραρχούσαν πολύ πιο ψηλά τους υπόλοιπους στράικερ της ομάδας τους κι είχαν χαμηλά τον πιτσιρικά Ανδρόνικο. Ο οποίος, όμως, «μεγαλώνει» και δείχνει ότι είναι έτοιμος να προσφέρει στους «τριφυλλοφόρους» πολύ περισσότερα από το πρόσφατο παρελθόν.

Το πλέον σημαντικό είναι ότι ο Ανδρόνικος Κακουλλής είναι «ζεστός». Πριν από δέκα ημέρες είχε πετύχει άλλο ένα καταπληκτικό τέρμα όταν νίκησε στην ταχύτητα και «ζάλισε» τον προσωπικό του αντίπαλο δίνοντας το προβάδισμα της Ομόνοιας στον αγώνα με τη Βασιλεία για τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Αρχές που προηγούμενου μήνα είχε πετύχει άλλα τρία τέρματα (σε δύο ματς) φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων. Τι απομένει. Να βρει δίχτυα και στους αγώνες πρωταθλήματος της τρέχουσας περιόδου. Μόνο μία φορά ήταν ενδεκαδάτος, συνολικά έχει 7 συμμετοχές (239 λεπτά) και υπολογίζεται ότι όπου να ‘ναι θα σπάσει το ρεκόρ αγωνιστικών λεπτών με την Ομόνοια που είναι σε χαμηλά επίπεδα (372 λεπτά στην περσινή περίοδο και 344 αγωνιστικά λεπτά τη σεζόν 2019-20). Είναι αξιοσημείωτο ότι σε ολόκληρη τη θητεία του στους πράσινους, από τη σεζόν 2017-18, ήταν στο αρχικό σχήμα μόνο σε έξι αγώνες! Με απλά λόγια, ο Κύπριος διεθνής αναζητά το αγωνιστικό του ξεπέταγμα και στο κυπριακό πρωτάθλημα που είναι και ο βασικός στόχος της ομάδας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ