aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Σε διπλό ταμπλό ο Γκόμεθ, δεν πάει στα... τυφλά

Ομόνοια: Σε διπλό ταμπλό ο Γκόμεθ, δεν πάει στα… τυφλά

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Καθήκοντα και προπονητή, έστω και προσωρινά, εκτελεί από χθες ο Άνχελ Γκόμεθ. Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ομόνοιας έβαλε σορτσάκι και πάτησε… γκάζια στο «Ηλίας Πούλλος», δίνοντας ως υπηρεσιακός προπονητής τις πρώτες οδηγίες στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ενόψει της αναμέτρησης με την Πάφος FC στο ΓΣΠ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Εκτός λίστας ο Τιμούρ Κετσπάγια, μετά τον ΑΠΟΕΛ ο εκλεκτός

O 42χρονος Ισπανός παρακολούθησε από το γήπεδο την πρόσφατη αναμέτρηση της προσεχούς αντιπάλου του «τριφυλλιού» κόντρα στην Αλκή, γέμισε το μπλοκάκι του με σημειώσεις και τις μετέφερε στους παίκτες. Ο Γκόμεθ θα κοουτσάρει την Ομόνοια στο σαββατιάτικο ματς και καλείται να πάρει αποφάσεις σε ό,τι αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας και τον σχηματισμό.

Το θετικό γι’ αυτόν είναι ότι δεν πάει στα «τυφλά», αφού γνωρίζει το ρόστερ της ομάδας και τις δυνατότητες του καθενός παίκτη ξεχωριστά, καθώς όλοι οι νεοφερμένοι αποτελούν δική του επιλογή. Παράλληλα με τα καθήκοντα προπονητή, ο Γκόμεθ βρίσκεται στο ψάξιμο και για τον θα αντικαταστάτη του Χουάν Κάρλος Ολίβα.

Διαβάστε επίσης: Η κίνηση – respect της Ομόνοιας ενόψει του αγώνα με την Πάφος F.C.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ