Ο διακαής πόθος των Αναστασίου και Νταμπράουσκας για την επίθεση είναι ο Σέρχιο Αραούχο. Γι’ αυτό και η Ομόνοια σε καμιά περίπτωση δεν εγκατέλειψε την περίπτωση του Αργεντινού επιθετικού.
Εδώ και καιρό ο 32χρονος πρώην επιθετικός της ΑΕΚ Αθηνών, παραμένει η νούμερο ένα επιλογή στη λίστα υποψηφίων για την επιθετική γραμμή του «τριφυλλιού». Πληροφορίες του «Goal» φέρουν την ομάδα της Λευκωσίας να είναι σε απόσταση αναπνοής από την απόκτηση του Αραούχο.
Την ίδια ώρα, πληροφορίες που για την ώρα τουλάχιστον δεν επιβεβαιώνονται, κάνουν λόγο ότι ο Αργεντινός άσος βρίσκεται στην Κύπρο για την τελική συμφωνία με την Ομόνοια, τη διαδικασία των εξετάσεων και τη υπογραφή συμβολαίου.
Αν ο Αραούχο, λοιπόν, θα φορέσει τελικά τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, θα διαφανεί σύντομα, με τους ανθρώπους της Ομόνοιας να έχουν εντείνει τις ενέργειές τους για να κλείσει η μετεγγραφή επιθετικού. Στη λίστα των υποψήφιων βρίσκεται και το όνομα των Γιόβετιτς και Σαμάτα.














