aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Σε αναμονή οι ποδοσφαιριστές, καθησυχαστικός ο Παπασταύρου

Ομόνοια: Σε αναμονή οι ποδοσφαιριστές, καθησυχαστικός ο Παπασταύρου

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τις εξελίξεις γύρω από το κεφάλαιο «συμβόλαια» και τη μείωση που προτίθεται να γίνει από τις διοικήσεις των συλλόγων, παρακολουθούν και οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας. Οι πράσινοι είναι σε αναμονή της κατάληξης των όσων συζητούνται, θέλοντας να γνωρίζουν τελικά ποια θα είναι η μείωση στις απολαβές τους. Ως γνωστόν, η ΚΟΠ σε συνεννόηση με τα σωματεία πρότεινε μείωση 23% στα συμβόλαια, κάτι που βρίσκει αντίθετη την πλευρά των ποδοσφαιριστών όπως εκφράστηκε τις τελευταίες μέρες εκ μέρους του ΠΑ.Σ.Π.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες φέρουν τον Σταύρο Παπασταύρου, που χειρίζεται το όλο θέμα από πλευράς Ομόνοιας, να έχει στείλει το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του, όπως κάνουν υπομονή, να μην ανησυχούν και στο τέλος θα βρεθεί η κατάλληλη λύση. Καθησυχαστικός ο πρόεδρος, θέλοντας να διατηρήσει σε καλά επίπεδα την ψυχολογία των παικτών, αναμένοντας και ο ίδιος ότι κάποια στιγμή θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα και η ομάδα του θα είναι σε θέση να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο.

Οι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν το ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης στο σπίτι, με το τεχνικό τιμ να είναι σε καθημερινή επαφή μαζί τους και ιδιαίτερα οι γυμναστές της ομάδας. Παράλληλα, όλοι αναμένουν ότι σύντομα θα υπάρξει μερική χαλάρωση των απαγορευτικών μέτρων και θα πάρουν το πράσινο φως για να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Εξάλλου, ο Μπεργκ σε δηλώσεις του στη νορβηγική ιστοσελίδα «NTB», πέραν του ότι αναφέρθηκε στη ζωή στην Κύπρο εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, τονίζοντας πως πάρθηκαν από την Κυβέρνηση αυστηρά μέτρα την κατάλληλη στιγμή, είπε για την Ομόνοια: «Είμαστε σε πολύ καλή θέση. Είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα. Πετυχαίνουμε γκολ και παίζουμε ωραίο επιθετικό ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ