aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Σε αναμμένα κάρβουνα για τα νέα τεστ

Ομόνοια: Σε αναμμένα κάρβουνα για τα νέα τεστ

Μπορεί στους δύο διαγνωστικούς ελέγχους για τον κορωνοϊό που έγιναν τις προηγούμενες μέρες να βρέθηκε μόνο ένα θετικό κρούσμα (βασικού ποδοσφαιριστή) και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής της Ομόνοιας που ταξίδεψε στην Αθήνα να ήταν αρνητικά, εντούτοις η… καρδιά των ανθρώπων του «τριφυλλιού» ακόμα δεν πήγε στον τόπο της.

Το πρωί της Κυριακής τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ομόνοιας θα υποβληθούν σε νέο έλεγχο, όπως προνοεί το πρωτόκολλο της ΟΥΕΦΑ, 72 ώρες πριν από ευρωπαϊκό παιχνίδι. Στην Ομόνοια κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει το ενδεχόμενο νέου θετικού κρούσματος. Οι πράσινοι τήρησαν όλες τις διαδικασίες από την ημέρα που επέστρεψαν στην Κύπρο, όμως το (αναπάντητο) ερώτημα είναι πότε μεταδόθηκε ο ιός στον θετικό ποδοσφαιριστή της.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύπτει συμφωνία με Ακιντόλα, «πέταξε» για υπογραφές

Οι πύλες του «Ηλίας Πούλλος» άνοιξαν το Σάββατο με τον Χένινγκ Μπεργκ να προπονεί τους ποδοσφαιριστές έπειτα από δύο ημέρες. Σαφώς και δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή σε όλους τους τομείς. Όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα για το ματς με τον Ολυμπιακό Πειραιώς πέραν του ποδοσφαιριστή που διαγνώστηκε θετικός στον ιό και θα είναι σε καραντίνα για διάστημα 14 ημερών, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σενέ, ο οποίος τραυματίστηκε σε μονομαχία με τον Σεμέδο.

Διαβάστε επίσης: Βίντεο: Έξω φρενών ο Τσουκαλάς, «να πω εγώ έτσι τους Κύπριους, είστε σοβαροί;»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ