aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Σε ακτίνα συμφωνίας με Μπασιρού

Ομόνοια: Σε ακτίνα συμφωνίας με Μπασιρού

Θετικές είναι οι ενδείξεις για παραμονή του Φουάντ Μπασιρού στην Ομόνοια. Το συμβόλαιο του 33χρονου ανασταλτικού μέσου με το «τριφύλλι» έληξε, όμως φαίνεται πως υπάρχει κοινή επιθυμία ανάμεσα στις δύο πλευρές για να πορευτούν μαζί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός, «σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός τύφλα να ‘χει ο πεθερός».

Στην προκειμένη η νύφη είναι η Ομόνοια και ο γαμπρός ο Μπασιρού. Όπου πεθερός, βάλτε τους μνηστήρες που εμφανίστηκαν από χθες και περιμένουν στη γωνία για να αρπάξουν τον βραχύσωμο μέσο.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει πολύ θετική άποψη για τον Φουάντ Μπασιρού, ο οποίος κατέγραψε 31 συμμετοχές στη λήξασα αγωνιστική περίοδο. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την Ομόνοια να έχει προσεγγίσει την πλευρά του Μπασιρού και διαφάνηκε πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για ανανέωση της συνεργασίας. Σύντομα θα ξεκαθαρίσει οριστικά το σκηνικό για το μέλλον του διεθνούς με τις Κομόρες ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ