aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Σε αυτούς τους δύο θέλει να πιστώσει για τη θέση του «κόφτη»

Ομόνοια: Σε αυτούς τους δύο θέλει να πιστώσει για τη θέση του «κόφτη»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δεν καίγεται για προσθήκη ανασταλτικού μέσου ο Μπεργκ. Ο Νορβηγός προπονητής το έκανε σαφές από την αρχή πως έχει ως στόχο να πιστώσει τους Κύπριους ποδοσφαιριστές Γιάννη Κούσουλο και Φάνο Κατελάρη για τη συγκεκριμένη θέση.

Επίσης, είναι και παιχνίδια που προτίθεται να παρουσιάζει την ομάδα του με δύο «οκτάρια», τους Βίτορ Γκόμες και Τζόρντι Γκόμεθ. Παρόλο που μέχρι και την τελευταία μέρα της μετεγγραφικής περιόδου όλα θα είναι πιθανά για προσθήκη «κόφτη», δεν θα ξενίσει το ενδεχόμενο να μη γίνει άλλη μετεγγραφή.

Ο Μπεργκ επίσης, έχει ως στόχο να δώσει την ευκαιρία σε Κύπριους. Άλλωστε, η μη χρησιμοποίηση Κυπρίων στην ενδεκάδα από τη νέα σεζόν θα επιφέρει «τσουχτερό» πρόστιμο, ειδικά όταν δεν υπάρχει κανείς στο αρχικό σχήμα. Είναι κάτι που συνυπολογίζουν στην Ομόνοια, πέρα από ότι θέλουν να στηρίξουν το κυπριακό στοιχείο.

Η Ομόνοια διαθέτει στο ρόστερ της τέσσερις διεθνείς με την Εθνική Κύπρου των Ανδρών. Παναγή, Κούσουλος, Κατελάρης και Χριστοφή είναι εν ενεργεία διεθνείς. Πιο πίσω ακολουθούν κι άλλοι νεαροί με τις μικρότερες εθνικές ομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ