aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Σε 11 μέρες τρεις, σε 20 κανέναν!

Ομόνοια: Σε 11 μέρες τρεις, σε 20 κανέναν!

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Όσο έτοιμη ήταν για ενίσχυση στις πρώτες μέρες της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου, άλλο τόσο ανέτοιμη ήταν το τελευταίο εικοσαήμερο του Ιανουαρίου η Ομόνοια. Οι πράσινοι ώς τις 11 του μήνα είχαν ανακοινώσει με συνοπτικές διαδικασίες τις προσθήκες των Μαυρία, Κολοβού και Ατζαγκούν, ενώ έκαναν και… εκκαθάριση του ρόστερ.

H απόκτηση επιθετικού ήταν η μοναδική εκκρεμότητα στον μετεγγραφικό σχεδιασμό του τριφυλλιού από τις 11 Ιανουαρίου και έπειτα. Η ανάγκη ενίσχυσης στην γραμμή κρούσης έμοιαζε αναγκαία και οι επιδόσεις της Ομόνοιας την έκανε να μοιάζει ως τέτοια. Η «αφλογιστία» στο «Στέλιος Κυριακίδης», ήταν η πέμπτη φετινή και αποτέλεσε άλλο μία τρανή απόδειξη για του λόγου το αληθές.

Διαβάστε επίσης: Από… φευγάτος, τέταρτη μετεγγραφή ο Μότα στην Ομόνοια!

Η αλήθεια είναι ότι οι Νεόφυτος Λάρκου και Γιάννης Αναστασίου το… έψαξαν για τέταρτη μετεγγραφή. Αξιολόγησαν θετικά 2-3 περιπτώσεις, όμως εν τέλει δεν κατέστη δυνατό να έρθουν σε συμφωνία για διάφορους λόγους.

Διβάστε επίσης: Ομόνοια: Θα κριθεί την τελευταία στιγμή

Οι δύο άνδρες που έχουν την ευθύνη του προγραμματισμού της Ομόνοιας έκριναν σοφότερο να μην προχωρήσουν απλά σε μετεγγραφή για χάρη της μετεγγραφής. Οι ελπίδες για ανάκαμψη των επιθετικών επιδόσεων της Ομόνοιας εναποτίθενται στον Ματ Ντάρμπισαϊρ. Ο Άγγλος επιθετικός μετρά αντίστροφα για επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και οι πράσινοι ευελπιστούν ότι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος τα τελευταία δύο χρόνια θα πάρει μπρος και θα δώσει τις λύσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ