aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Σχεδόν 17 εκατομμύρια τελικά το χρέος

Ομόνοια: Σχεδόν 17 εκατομμύρια τελικά το χρέος

Σχεδόν 17 εκατομμύρια αυξήθηκε το χρέος της Ομόνοιας όπως αποκάλυψε στον ACTIVE ο αθλητικογράφος του GOAL που επιμελείται θέματα των πρασίνων Κώστας Καλλής.

Συγκεκριμένα το χρέος αυξήθηκε κατά 2 εκατομμύρια ευρώ και από τα 14,8 που βρισκόταν ανέβηκε στα 16.8 εκατομμύρια ευρώ ποσό το οποίο θα ανακοινωθεί σήμερα στην Γενική Συνέλευση των πρασίνων.

Διαβάστε επίσης: Η ώρα της η κάλπης… για ένα καλύτερο αύριο στην Ομόνοια

Παράλληλα όπως αποκάλυψε το ποσό που απαιτείται μέχρι το τέλος Ιουνίου για να είναι τακτοποιημένη η Ομόνοια σε όλες τις υποχρεώσεις της (συμπεριλαμβανομένου και των κριτηρίων Ιουνίου) θα πρέπει να βρει 1,7 εκατομμύρια ευρώ και όχι 1,5 όπως βγήκε στην δημοσιότητα και που θα πρέπει να βρεθούν το συντομότερο ώστε οι πράσινοι να μπορέσουν να μην έχουν εκκρεμότητες κυρίως με τους παίκτες ενόψει και της νέας περιόδου.

Διαβάστε επίσης: Η «Πορεία Αλλαγής» εκτοξεύει νέα «πυρά» για Παπασταύρου

Τόνισε μάλιστα πως οι παίκτες έχουν πληρωθεί μέχρι τον Φεβρουάριο ενώ τα χρωστούμενα τους είναι Μάρτιος, Απρίλιος ενώ θα πρέπει να καταβληθούν μηνιάτικα για Μαϊου και Ιουνίου ώστε να κλείσουν την αγωνιστική σεζόν.

Στις 16:00 και στην Εκλογική Γενική Συνέλευση θα αναλυθούν όλα τα πιο πάνω ποσά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ