aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Σαν τη μύγα μέσ' το γάλα ο Έζρα

Ομόνοια: Σαν τη μύγα μέσ’ το γάλα ο Έζρα

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Πολύ καλά στοιχεία έδειξε στο πρώτο δείγμα γραφής του ο Χεν Έζρα, ο οποίος, με μόλις μια προπόνηση με την Ομόνοια, έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του στο τρίτο φιλικό της ομάδας του Χένινγκ Μπεργκ επί πολωνικού εδάφους.

Διαβάστε επίσης: Πρώτη φιλική νίκη της Ομόνοιας, επικράτησε των μικρών της Λέχια (video)

Παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλος δεν προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα, μιας και η Λέχια Γκντανσκ αγωνίστηκε με την ομάδα U23, εντούτοις ο Ισραηλινός εξτρέμ είχε καλή απόδοση στο 45λεπτο που αγωνίστηκε και έδειξε ότι είναι παίκτης που μπορεί να βοηθήσει για ν’ ανεβεί η ποιότητα της Ομόνοιας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Απέκρουσε πέναλτι ο Ουζόχο με το «καλημέρα»

Ο 30χρονος εξτρέμ ήταν αρκετά δραστήριος και είχε πολλά τρεξίματα και έδειξε ότι από πλευράς φυσικής κατάστασης είναι σε πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας, λόγω και των προπονήσεων που έκανε με την προηγούμενή του ομάδα. Όσοι παρακολούθησαν το φιλικό και ειδικά το ημίχρονο, θα διέκριναν ότι ο Έζρα ήταν σχεδόν μέσα σε όλες τις καλές φάσεις για γκολ του «τριφυλλιού».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής ο Ντάρμπισαϊαρ

Ζήτησε και πήρε  αρκετές φορές την μπάλα στα πόδια του, έκανε αρκετές κούρσες στο αριστερό «φτερό» της επίθεσης, ενώ δεν δίστασε να δοκιμάσει και το πόδι του σε κάποιες περιπτώσεις. Επίσης, όταν η ομάδα του αμυνόταν παρείχε υποστήριξη στους συμπαίκτες του. Γενικότερα η παρουσία του ήταν θετική και θεωρείται βέβαιο πως όταν αφομοιώσει τη φιλοσοφία του προπονητή του, θα «δέσει» περισσότερο με την ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ