aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ροτέισιον ίσως και ακραίας μορφής

Ομόνοια: Ροτέισιον ίσως και ακραίας μορφής

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΥ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΛΑΝΙΔΗΣ

Στο μυαλό του Χένινγκ Μπεργκ και καθενός στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Ομόνοιας δεν μπορεί να διαγραφεί ότι ακολουθεί το «αιώνιο» ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Δευτέρα. Δεδομένου ότι προηγήθηκε το δύσκολο ματς με τον Άρη (παρά το ευρύ 3-0), μεσολαβεί το σημερινό ματς με την Καραμπάχ και σε τέσσερις ημέρες η «μητέρα των μαχών», είναι δεδομένο ότι θα δούμε για ακόμη μία φορά ροτέισιον από τον Νορβηγό προπονητή.

Ίσως και ακραίας μορφής, όπως άλλωστε έχει πράξει πολλές φορές το αφεντικό της πρωταθλήτριας Κύπρου. Ας μην ξεχνάει κανείς ότι η προτεραιότητα της Ομόνοιας είναι προ πολλού το πρωτάθλημα, ήδη έχει χαθεί πολύτιμο έδαφος, ενώ ακολουθεί πολύ απαιτητικό πρόγραμμα (κατά σειρά ΑΕΛ, Καϊράτ, ΑΕΚ).

Πρόβλεψη για ενδεκάδα συνεπώς είναι δύσκολο να γίνει. Ένα σχήμα που έχει πιθανότητες να είναι το αρχικό απόψε είναι το ακόλουθο: Ουζόχο, Ψάλτης, Χούμπουτσαν ή Λανγκ, Παναγιώτου, Κίκο, Χαραλάμπους, Γκόμεθ, Ζαχαρίου, Ατιέμγουεν, Κακουλλής, Ντούρις. Είπαμε, όμως, με κάθε επιφύλαξη…

Στην αποστολή βρίσκεται και ο Μποτεάκ και ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Εάν θα είναι στο αρχικό σχήμα ή ως αλλαγή, για την ώρα το γνωρίζει μόνο ο Μπεργκ.

Fonbet xorigos

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ