aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ριζικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα

Ομόνοια: Ριζικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα

Οι αλλαγές που γίνονται και θα γίνουν στην Ομόνοια ενόψει της νέας περιόδου, είναι παντού. Θα αλλάξει αρκετούς ποδοσφαιριστές, θα γίνουν προσθαφαιρέσεις στο τεχνικό τιμ, θα ενισχυθεί και στο επιστημονικό προσωπικό.

Επιχειρείται μια ριζική αλλαγή, προσδοκώντας πως θα είναι ικανή να οδηγήσει την Ομόνοια σε ακόμη πιο επαγγελματικά επίπεδα και στον δρόμο των επιτυχιών. Οι πράσινοι φέρεται να έχουν συμφωνήσει και με νέο γιατρό, τον Πάνο Κάσπη (χειρουργός-ορθοπεδικός / δεξιά στην κεντρική φωτό) που συνεργάστηκε με τη Νέα Σαλαμίνα στην τρέχουσα σεζόν και προηγουμένως για σειρά ετών στην Ανόρθωση.

Γεγονός που επιβεβαιώνει την προσπάθεια αλλαγής σε πολλούς τομείς. Ο κ. Κασπής, αποχώρησε από την Ανόρθωση επειδή ο Ανδρέας Παντελή αποφάσισε να φέρει Βούλγαρο γιατρό την περσινή σεζόν στην Ανόρθωση, κι έτσι ο εν λόγω γιατρός συμφώνησε να συνεργαστεί με τους ερυθρόλευκους, έπειτα από την αποχώρηση του Δρ. Κακαβελάκη. Και στις δύο ομάδες της Αμμοχώστου, ο κ. Κασπής είχε επιτελέσει πολύ καλό έργο.

Οι πράσινοι από πέρσι έδωσαν έμφαση στο επιστημονικό προσωπικό και συνεχίζουν να κάνουν ενέργειες που θα τους επιτρέψουν να δουλέψουν ακόμη πιο σωστά, πάντοτε με στόχο το καλό της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ