aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ρίσκαρε και πέτυχε ο Μπεργκ

Ομόνοια: Ρίσκαρε και πέτυχε ο Μπεργκ

Σ’ ένα σημαντικό παιχνίδι, κάτω από δύσκολες συνθήκες (βλέπε μαζεμένες απουσίες), η Ομόνοια ανταποκρίθηκε σε μεγάλο βαθμό και, το κυριότερο, πήρε το ζητούμενο, τη νίκη. Ρίσκαρε και πέτυχε ο Μπεργκ. Η αναφορά στο ρίσκο έχει να κάνει με την απόφασή του να αγωνιστούν με την Πάφος FC οι Γκόμεθ και Ντίσκερουντ και να απουσιάσουνε με τον Ολυμπιακό, λόγω κίτρινων καρτών.

Εν απουσία και του Μπασιρού, που βρίσκεται με την Εθνική του στο Κόπα Άφρικα. Οι νεαροί που κλήθηκαν να αγωνιστούν, Ασημένος και Χαραλάμπους, ανταποκρίθηκαν στον μέγιστο βαθμό. Φώναξαν εκ νέου ότι δεν είναι τυχαία που τους εμπιστεύεται ο προπονητής τους. Παράλληλα, επιβεβαίωσαν ότι η Ομόνοια έχει και παρόν και μέλλον. Και η νίκη επί του Ολυμπιακού αποτέλεσε ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας για διάκριση.

Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα, κι αν σήμερα η Ομόνοια είναι ακόμη μακριά, είναι στα δικά της πόδια να αντεπιτεθεί και να ανατρέψει το σημερινό σκηνικό. Πώς; Με συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα, μ’ ένα σερί που θα τη φορτώσει με αυτοπεποίθηση και δυναμική. Γι’ αυτό και το επικείμενο ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο είναι κομβικής σημασίας και προσφέρεται για τους πράσινους να φωνάξουν με νέα νίκη πως επιστρέφουν δυναμικά για τον τίτλο. Γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα είναι ένα νέο πισωγύρισμα, ίσως καθοριστικό για την υπόθεση τίτλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ