aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ρίχνει ματιές στην κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ

Ομόνοια: Ρίχνει ματιές στην κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ

Οι «τριφυλλοφόροι» έχουν κάθε λόγο να ρίχνουν λοξές ματιές και προς τη Νιόν, όπου γίνονται οι κληρώσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Σήμερα (13:00) θα γίνει η κλήρωση για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και αύριο την ίδια ώρα η κλήρωση των αγώνων του δεύτερου προκριματικού, στον οποίο συμμετέχει και η Ομόνοια. Όπως είναι γνωστό η πρωταθλήτρια Κύπρου είναι στους «αδύνατους», αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από την κλήρωση.

Ο πρώτος προκριματικός έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού από εκεί θα είναι η πλειονότητα (επτά ομάδες) των πιθανών αντιπάλων του «τριφυλλιού». Οι τρεις ομάδες που είναι στους ισχυρούς και αρχίζουν από τον δεύτερο προκριματικό, όπως και οι πράσινοι, είναι ο Ολυμπιακός Πειραιώς, η Γιανγκ Μπόις και ο Ερυθρός Αστέρας.

Από τις ομάδες που θα μπουν σήμερα στην κληρωτίδα του πρώτου γύρου και θεωρούνται υποψήφιες να αντιμετωπίσουν την Ομόνοια (αν καταφέρουν να προκριθούν στον δεύτερο προκριματικό) είναι επίσης η Ντναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία), η Λουντογκόρετς (Βουλγαρία), η Μάλμο (Σουηδία), Κλουζ (Ρουμανία), Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία), Σέριφ Τίρασπολ (Μολδαβία) και Φερεντβάρος (Ουγγαρία).

Υπάρχουν πιθανοί αντίπαλοι στα μέτρα της ομάδας του Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος έχει κάθε λόγο να προσδοκεί σε ένα χαμόγελο της τύχης στην αυριανή κλήρωση. Η ευρωπαϊκή διάκριση με τη συμμετοχή σε όμιλο, είναι ένας από τους μεγάλους στόχους. Ιδιαίτερα μετά την περσινή επιτυχία (πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ), ο πήχης ανεβαίνει και φτάνει μέχρι τους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ