aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πτήση για τους ομίλους με Ατιέμγουεν και Ντούρις (pics)

Ομόνοια: Πτήση για τους ομίλους με Ατιέμγουεν και Ντούρις (pics)

Τη ναυλωμένη πτήση για το Ταλίν, που οδηγεί στους ομίλους, παίρνει σήμερα στις 10:00 η Ομόνοια. Η ομάδα της Λευκωσίας μεταβαίνει στην πρωτεύουσα της Εσθονίας έχοντας έναn και μοναδικό στόχο: την πρόκριση επί της Φλόρα και την παρουσία της τουλάχιστον στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

Γιατί, με πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, θα θελήσει απέναντι στην Άντβερπ να ανέβει επίπεδο, να δηλώσει παρούσα στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της ΟΥΕΦΑ.

Με την αύρα που της δίνει η νίκη στον πρώτο αγώνα, έστω και με το στενό 1-0, αλλά πολύ περισσότερο με την ανωτερότητά της που φάνηκε ξεκάθαρα στο ΓΣΠ, κι ας μην είχε την αναμενόμενη εμφάνιση, η Ομόνοια κυνηγά δύο αποτελέσματα. Πέρα από τη δεύτερη νίκη, την οποία θα ψάξει, της αρκεί και η ισοπαλία με οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Με μεστή εμφάνιση, που εξυπακούει αποτελεσματικότητα αλλά και καλή αμυντική συμπεριφορά, οι τριφυλλοφόροι είναι σε θέση να κλειδώσουν παρουσία σε ευρωπαϊκό όμιλο για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν με δεύτερη νίκη.

Υπολείπεται άλλη μια προπόνηση για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία της Ομόνοιας, η σημερινή, που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στο Ταλίν, στο στάδιο «Α. Λε Κοκ Αρένα», στο οποίο θα φιλοξενηθεί η αυριανή αναμέτρηση.

Το πλάνο του Μπεργκ είναι έτοιμο και σήμερα απλώς οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν γεύση από τον αγωνιστικό χώρο στον οποίο αύριο θα επιδιώξουν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και κυρίως το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό που θα μετρήσει για την Ομόνοια είναι η πρόκριση. Το κίνητρο τεράστιο για τους ποδοσφαιριστές, όπως και το οικονομικό όφελος που θα αποφέρει στον σύλλογο παρουσία της ομάδας στην επόμενη φάση.

Την αποστολή ακολούθησαν οι Ντούρις και Ατιέμγουεν παρόλο, γεγονός που αποδεικνύει πως διατηρούν κάποιες ελπίδες να βρεθούν στην αποστολή, κάτι που ξεκαθαρίσει μετά τη σημερινή προπόνηση στην Εσθονία. Στην Κύπρο έμειναν οι τραυματίες Λέτσγιακς (τραυματίστηκε τις προηγούμενες μέρες), Κούσουλος και Χούμποτσαν. Της αποστολής ηγείται ο πρόεδρος Σταύρος Παπασταύρου.

Δείτε φωτορεπορτάζ από την αναχώρηση της Ομόνοιας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ